Stíny jsou vlastně dost sexy

recenze

Světlo v plameni (2023) 5 z 5 / zivotvknihovne
Světlo v plameni

Hodnocení: 6 z 5
----------------------
Máte autorku rádi? Je lepší Armentroutová nebo Maasová?
----------------------

Heeeeeeh. UPOZORNĚNÍ: Tahle recenze bude plná rozplývání se, protože to prostě miluju!
----------------------

Příběh Sery a Nyktose je prostě geniální. Nemám, co víc říct. V tomto díle jsme dostali víc všeho. Víc draků, víc světa, víc příběhuehm víc ostatních věcí a i tak budu asi potřebovat další díl. Točil se celý díl jen okolo jedné věci? ANO. Zjistili jsme v knize něco nového a převratného? Převážně NE. Byly tam milióny explicitních scén? ANO. Vadí mi to? NE! Pro mě je to prostě vždycky jízda.
----------------------

Vztah a celkově romantická linka je za mě jednou z nejlepších, co jsem kdy četla. Chemie mezi hrdiny je doslova hmatatelná a já se jejich společných scén nemůžu nabažit. Jedna romantika za druhou a to pomalé napětí, které je udržováno je k nevydržení.
----------------------

Chvilku jsem se bála, že se ze Sery stane nedomrlý chomáč chaluhy a bude se chovat vyšinutě. Ve finále mě holka moje neskutečně překvapila. Její důvody, proč věci dělá jsem chápala a hrozně se mi líbilo, jakým způsobem byla schopná komunikovat (sice ne vždycky, ale když už, tak už). Taky zbožňuji jak je rozumná a na konci knihy se nebrání svým pocitům a nedělá zbytečná divadla.
----------------------

Nyktos je kapitola sama o sobě. Všichni víte, že ho miluju, protože prostě aaaaaaaaaaaa. Ten chlap je senzační! Nejlepší jsou jeho reakce na nějaký Sery průšvih. Vždycky, když něco provedla, tak jsem se s úsměvem těšila na jeho reakci. (hihiiii)
----------------------

Celkově jsem naprosto spokojená a hned teď chci další díl! Prosííííím. Mě ty knihy tak baví, ale to, že musím čekat na další mě dost ničí.
----------------------

Shrnuto podtrženo:
- Víc všeho!
- Excelentní romantika
- Nyktoooooos
- Potřebuju další díl

Komentáře (0)

Přidat komentář