Nechte mě umřít zavřenou v domě s Nathanielem Thornem!

recenze

Tajemství domu Thornů (2023) 5 z 5 / zivotvknihovne
Tajemství domu Thornů

Jestli bych chtěla někde být zavřená, rozhodně by to bylo v domě s Nathanielem Thornem a zlým brněním.

Tajemství domu Thornů
Hodnocení: 6 z 5
------------------------

Jaká je vaše oblíbená kniha od autorky?
------------------------

Tajemství domu Thornů je pokračování Kouzel rodu Thornů (nečekaně) a já jsem rozhodla, že asi napíšu Margaret, ať kouká sednout k tomu počítači a napsat delší pokračování! Tohle bylo žalostně krátkééé. Jako pardon, ale dát nám zase zakusit Nathana a pak nám ho takhle rychle vzít?! To není hezké.
------------------------

Elizabeth je vynikající hlavní hrdinka, dokonce si troufám říct, že i jedna z mých oblíbených. Bylo krásné a osvěžující se zase potkat s jejím pohledem na věc a s její bojovností. U některých scén jsem se zasmála a i když jsem od půlky knihy věděla, co se děje a proč, nijak mi to nevadilo.
------------------------

Nejlepší částí byly samozřejmě romantické scény mezi hlavními hrdiny. Aaaaaaaaaa. Já nemám slov. Dokonalé, úžasné, geniální, briliantní. Prostě a jednoduše to miluju.
------------------------

Shrnuto podtrženo:
- Moc krátké
- Nathan je láska
- Elizabeth skvělá hl. Hrdinka
- Famózní romantické scény
------------------------

#mysteriesofthornmanors #sorceryofthorns #margaretrogerson #nathanielandelizabeth #nathanielthorn #elizabeththorn #tajemstviroduthornu #tajemstvidomu thornu


Tajemství domu Thornů Tajemství domu Thornů Margaret Rogerson

Elisabeth si zvyká na nový život s kouzelníkem Nathanielem Thornem. S návratem jejich démonického společníka Silase ale přibývá i zvědavých novinářů. K tomu se na panství rodu Thornů začne dít cosi podivného: strážci zničehonic uv... více


Komentáře (0)

Přidat komentář