Naše dokonalé městečko

recenze

Dokonalé městečko (2024) 3 z 5 / vendy6619
Dokonalé městečko

Moc bych chtěla v první řadě poděkovat nakladatelství Albatros a skvělé Martině.

V knížce se dostáváme k Emě, která se po nenadálých událostech životě dostává do nového města, které vlastně není na první pohled takové jaké se zdá.

Vůbec nevím jak to na příběh pojmout, protože ať jsem se na novou knížku Kateřiny moc těšila, tak mám k tomu nějaké výhrady, které jsou ve finále jen moje.
Co musím vyzvednout je neuvěřitelná čtivost knihy a perfektní nápad na motivy Stepfordských paniček, protože ten film je naprosto skvělý a já ho zbožňuju. Nicméně výhrady k tomu mám a to je převážně rychlost a za mě určitě nepropracovanost v určitých bodech, které příběhu ubírají dost na kvalitě. Zejména jsem tápala v logických souvislostech. Možná to je tím, že kniha má necelých 240 stránek, protože tam se autorka nemůže úplně rozepsat tak jak bych chtěla. Což je velká škoda, protože si myslím, že by zrovna tenhle příběh mohl být více rozvinutý a mít víc stránek.

Stejně tak jako náznaky, které ve finále nejsou ani úplně moc vysvětlené.

Nicméně. Konec byl moc hezký! I celková myšlenka toho příběhu, který vyeskaluje na samotném konci je super! Jenže… to nějak ztrácí formu toho jak je to vykreslené a ne úplně propracované.
Autorčiny předchozí knihy mě uchvátily! A i tak se těším na další knihu!

A pokud se mate chuť vypravit do Našeho dokonalého města… tohle bude pro vás!

Komentáře (0)

Přidat komentář