Napnuta jak kšandy

recenze

Vstříc temnotě (2012) 5 z 5 / Adelapikii
Vstříc temnotě

Po přečtení prvního dílu jsem nemohla dal cekat a pustila se rovnou do tohoto druhého dílu. Aneb musím říct, že tato kniha pro mne byla ještě víc napínavá než první dil. Jelikož se tady vlastně musí vyřešit případ, který se děje na škole na kterou Jenie chodi. Jenze do tohoto případu je zapojena společně se svým přítelem který s toho nemá úplně radost a pořad se snaží Jenie přemluvit aby v tomhle přestala pomáhat.
Házeli semnou všechny možné emoce, cítila jsem radost, štěstí, smutek, touhu a dokonce i vztek. Jelikož už jsem s knihou měla v minulosti zkušenost některé pasáže co jsem si pamatovala jsem přeskakovala, protože mi z nich bylo na nic. Zde je vlastně pro Jenie hlavní úkol odhalit ty problémy a zároveň se díky tomu dozvědět víc o loveni snu.
Jenze při řešení školního problému se par věci zvrtne a Jenie to hodně zahází s jejím vztahem a dokonce i s její psychickou stránkou. Určitě doporučuji si přečíst první dil aby člověk věděl o co se tam vlastně jedna. Kniha je stejne jako první dil (procitnutí) spíše pro mladší čtenářskou skupinu. Určitě muzu doporučit stejne jako první dil. Neměla jsem problém přestat číst, spis jsem měla problém se od knihy vůbec odtrhnout a tak jsem ji přečetla za jeden jediný den a to jsem začala ráno a s menšími přestávkami jsem skončila číst někdy odpoledne a ještě večer jsem se pustila do posledního dílu a to do (osudového rozhodnutí) kniha je hezky zakončena koncem semestrem a i když pro Jenie to bylo velmi těžké období dokáže se s tím hezky vypořádat a zachránit tak i spoustu věcí. :)


Vstříc temnotě Vstříc temnotě Lisa McMann

Některé noční můry nekončí. Zvlášť když se nechtěně dostáváte do snů druhých. Jmenuju se Janie. Je mi teprve sedmnáct, ale skutečnost pro mě začíná být horší než sny. Na Fieldridgeské střední škole se dějí znepokojivé věci. Přesto... více


Komentáře (0)

Přidat komentář