Mona je bohyně

recenze

Osamělé srdce (2023) 5 z 5 / bradovav
Osamělé srdce

Obálka: 5*
Hlavní postavy: 5*
Děj: 5*

Mona je autorka, která umí psát velmi poutavé příběhy. Nejinak je tomu i u prvního dílu její nové série. Od první stránky se orientujete a jste vtaženi do příběhu.

Každá Mony kniha je proložena nějakým složitým tématem, problémem. Kniha Osamělé srdce vypráví romantický příběh Adama a Rosie. On je hudebníkem a spolu s kapelou Scarlet Luck objíždí svět. Ona je moderátorkou hudebního pořadu, kam kapela zavítá na rozhovor. Přes složitý začátek se tyto dvě postavy postupně sbližují. Jejich sbližování je ovšem podloženo jejich psychickými problémy.

Mona bravurně ukazuje, jak křehký může být kontakt s člověkem, který trpí úzkostmi a je bojácný ke svému okolí. Kniha naznačuje jaké problémy musejí hlavní hrdinové řešit, neukazuje ovšem čtenáři zdroj těchto psychických problémů. Dá se tak očekávat, že to, co bylo v tomto díle pouze načato bude v dalším díle odhaleno a my se tak konečně dozvíme, co se Adamovi před třemi lety stalo.

Mona se ve svých sériích vždy v každém díle věnuje detailněji jinému páru. Já se moc těším, jak s každým dílem poznáme dalšího člena kapely a jak si postupně budeme hledat toho svého nejoblíbenějšího.

Tak, jak umí Mona zaujmout na první stránce, pohltit čtenáře a zahrát na jeho nejen romantickou, ale i citlivou stránku - přesně tak umí Mona naštvat. Naštvat svými otevřenými konci, které mě osobně ničí a nutí mě o jednotlivých dílech přemýšlet i po jejich dočtení. A tento mi v mysli zůstane dlouho.

Celkové hodnocení: 5* z 5*


Osamělé srdce Osamělé srdce Mona Kasten

Rosie nemůže uvěřit, že jí v její internetové rozhlasové show poskytnou rozhovor samotní Scarlet Luck. Nejenže kapelu sleduje už roky, její písně ji také dostaly přes nejtěžší období jejího života. Fascinuje ji především bubeník A... více


Komentáře (0)

Přidat komentář