Moderní háčkování

recenze

Moderní háčkování od A do Z (2020) / telileov
Moderní háčkování od A do Z

Háčkuji už pár let, ale většinou jsem si vystačila jen s krátkým a dlouhým sloupkem, které jsem se naučila tehdy. Nikdy jsem moc nejela podle nějakých návodů.

Proto mě knížka Moderní háčkování od A do Z a s ní příležitost naučit se nové styly zaujala. A rozhodně mě nezklamala, hned jsem spoustu stylů musela vyzkoušet.

Knížka obsahuje všechny informace, které k háčkování můžete potřebovat - přehled háčků a přízí, jak si je vybrat, popisy mnoha sloupků a stylů a následně návody na některé konkrétní výrobky, kde nově naučené styly hned využijete. Najdete tam i užitečné rady, jak práci ukončit, změnit barvu a další.

Všechno je velmi srozumitelně popsáno a doplněno fotkami, které postup znázorňují. Vyzdvihnout musím také nádherné grafické zpracování, které čtenáře zaujme už od prvního prolistování.

Určitě ji můžu doporučit těm, kteří chtějí s háčkováním teprve začít, i zkušenějším háčkařům, kteří se chtějí naučit nové moderní styly. Zdrojů k háčkování jsem za poslední roky našla mnoho, ale tahle knížka patří stoprocentně mezi ty nejlepší.

Komentáře (0)

Přidat komentář