Lidská zpověď

recenze

Zpověď farářky (2023) 4 z 5 / jadwiga
Zpověď farářky

Martina Viktorie Kopecká je velmi sympatická a inteligentní osoba s velkým smyslem pro humor. Se slovy umí zacházet až pozoruhodně, složité umí přetlumočit do srozumitelného. Zpověď farářky je velmi otevřená a velmi lidská kniha. Martina v ní hodně mluví o sobě a svých vztazích, ať už vztazích mezi ní a druhými lidmi nebo vztazích mezi ní a Bohem.

Kniha má několik kapitol, kdy v každé jedné autorka nastiňuje určitou myšlenku, a tu pak dál rozvíjí ze svého pohledu, a často si bere na pomoc samozřejmě Bibli.

Myslím, že může zaujmout oba tábory - věřící i ateisty. Mohla by to být kniha také vhodná pro vánoční období. Pro období klidu a pohody a zamyšlení se. Já sama jsem si ji musela dávkovat postupně, protože myšlenek v ní bylo opravdu dost. A mimochodem má nádherný design.


Zpověď farářky Zpověď farářky Martina Viktorie Kopecká

"O životě farářky už jste četli. Teď se připravte na cestu do jejího nitra." Faráři i farářky jsou neustále připraveni naslouchat ostatním. Co se ale děje v jejich duši? Martina Viktorie Kopecká dává v nebývale otevřené zpovědi na... více


Komentáře (0)

Přidat komentář