Dívky na kopci

recenze

Dívky na kopci (2024) 3 z 5 / jadwiga
Dívky na kopci

V thrilleru Dívky na kopci Alisson Belshamová přichází s postavou inspektorky Lexi Bennettové. Ta se po několika letech práce u FBI vrací zpět do svého rodného města Canterbury. Hned první den v nové práci inspektorka nalezne na kopci Memorial Crown těla dvou mrtvých dívek nazdobených do šatů, čelenek a s růžemi v dlaních. Dívky jsou jedna jako druhá. Po krátkém pátrání se ale zjistí, že se jedná o sestry-trojčata a jedna z nich se pohřešuje. Pro Lexi tak začíná nejen boj s časem, ale i se svými vlastními pohřbenými démony. Případ se snaží vyřešit stůj, co stůj, ačkoli se jí tento případ dotýká více, než by si sama přála.

Lexi Bennettová se mi líbila, i když mě občas poměrně štvala tím, jak se utápěla ve svých vzpomínkách a k samotnému případu přistupovala ne úplně profesionálně. Popravdě se jí ale nebylo čemu divit. Bohužel ani její kolegové nebyli zrovna tahouny případu.

Příběh začal poměrně prudkým skokem do již zmiňovaného případu trojčat a postupně nabíral na své čtivosti a čím dál více se proplétal s minulostí Lexi.

Tento díl na mne působil trochu jako úvod do knižní série - pouze seznámení se s týmem a inspektorkou. Ale i přesto jsem zvědavá na další díl, jestli trochu nabere na obrátkách.

Pokud máte rádi netuctové a nenáročné thrillery, sáhněte po ní. Hodnotím 3,5 */5.


Dívky na kopci Dívky na kopci Alison Belsham

Pohlcující thriller od autorky bestsellerové série Tatérka. Kdesi v Canterbury leží na ztichlé stráni dvě dívky. Ve vlasech mají diadém, každá v ruce svírá rudou růži. Mohlo by se zdát, že spí ale mají podříznutá hrdla. Policie ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář