Léto mezi řádky

recenze

Léto mezi řádky (2023) 5 z 5 / veronica955
Léto mezi řádky

Musím se přiznat, že poslední dobou vycházejí samé skvělé knížky od českých autorů! A léto mezi řádky je jedním z nich. Do téhle knížky nejdete, proto, že byste chtěli nějakou originální knížku, která by Vás překvapila plot twistem na konci. Do téhle knížky jdete s tím, že chcete na chvíli vypnout a užít si sladkou romanťárnu .
Už na začátku mi sedl styl psaní. Bavil mě jak Denis, tak Vincent. Líbil se mi prvek hate love romantiky, i když na rovinu ta nenávist netrvala zas tak dlouho a po tom, co se spolu Vincent a Denis opili prolomili ledy mezi sebou a stali se z nich přátelé.
Z recenzí vím, že spoustě lidem vadilo, jak rychle překonali nenávist mezi sebou a rychle se z nich stali přátelé. Mně to naopak nevadilo vůbec. Například vždycky když čtu něco od Mariny Zapaty královny slowburn, tak rostu z toho, než se konečně hlavní hrdinové dají dohromady. A většinou je to třeba na straně 400+.
Bavilo mě prostředí Španělska, budování vztahů mezi postavami a také téma hledání samy sebe, které je podle mě velice důležité.
Čtení jsem si moc užila a culila jsem se od první strany až po tu poslední. Pokud hledáte knížku na dovolenou, tak tohle je podle mě ideální volba!


Léto mezi řádky Léto mezi řádky Alena Štraubová

Denis přistoupil na plán své přítelkyně Vendy a odjel s ní na celé léto do Španělska pracovat jako animátor. Není to jeho styl – kdyby bylo na něm, zůstal by doma a proležel celé prázdniny v knížkách. Pak ale potká Vincenta a začn... více


Komentáře (0)

Přidat komentář