Král králů King

recenze

King (2018) 5 z 5 / vendy6619
King

V této knize se dostáváme ke dvěma hlavním postavám ze dvou různých pohledů. King se právě vrátil z vězení a jeho život pokračuje dál stejným stylem jakým šel předním. A do toho se objeví záhadná cizinka, která mu možná změní život.

Tohle knížka, která rozhodně není pro slabé nátury a kterou nemůže číst každý. Má spoustu red flag momentů. Je to knížka, která se zabývá tabuizovanými tématy o kterých se ví, ale nemluví, protože se jich lidé hodně děsí. A jsem za to hodně ráda, protože témata, která jsou právě tady tak najdete v minimum knih!

Je to čtivá, jednodenní knížka, kterou přečtěte klidně i za jedno odpoledne a vůbec na to nebudete potřebovat záložku, protože tuhle knížku rozhodně neodložíte. Během celého příběhu se ve vás možná odehraje několik různých emocí jako například smutek, štěstí, vzrušení a možná jsem tam i nechuť. Což nic nemění na tom, že se i přesto myslím, že fanoušci erotiky a obzvláště takové té více peprná erotiky si tuhle tu knížku rozhodně zamilují.

Co musím pochválit tak, že autorka se nebála do příběhu zasadit i záhadu okolo hlavní hrdinky. A ještě víc se musím pochválit za ten konec, protože to bylo něco!
Více prozrazovat nebudu, protože tohle to rozhodně doporučuji. Ze začátku jsem tak trochu váhala nad hodnocením, jelikož jsem si úplně nebyla jistá, ale některé momenty jsou skvělý.

Takže pokud máte rádi drsnou erotiku, nebezpečí, trochu mafiánského prostředí a napětím nabušený příběh tohle je rozhodně něco pro vás!

Komentáře (0)

Přidat komentář