Korunní princezny

recenze

Korunní princezny (2023) 5 z 5 / virgo_books
Korunní princezny

Tohle byla za mě naprostá pecka. Příběh byl originální s nádechem pohádky, ale rozhodně vás čeká i akce a napětí.

Každá autorka si vzala jednu z postav a psala její úhel pohledu a to byl za mě naprosto perfektní nápad. Kapitoly obou hrdinek se střídaly a hrozně rychle ubíhaly, takže se rozhodně nemusíte bát, že se budete nudit.

Obě hlavní hrdinky byly svým způsobem skvělé, ale víc se mi zalíbila Wren. Možná proto, že už od začátku věděla skoro celou pravdu a šla si za svým. Rose mi jednu chvíli hrozně vadila, ale jak postupně odhalovala minulost, už nebyla tak naivní a viděla všechno, jak to bylo.

V průběhu knihy jsem byla napjatá a čekala jsem, co se stane dál, protože každá z dvojčat musela překonat nejednu překážku. Taky jsem se nasmála, hlavně když se objevil Shen, který byl naprosto úžasný a nešlo si ho nezamilovat.

Romantické linky byly taky naprosto boží a já se nemůžu dočkat dalšího dílu, protože nutně potřebuju vědět, jak to skončí. Prostě enemies to lovers a zakázaná láska? To jsou jedny z nejlepších romantických linek.
Na konci se všechno ještě více zamotalo, byla tam akce a já se od toho nemohla odtrhnout a pak prostě přišel konec.

Jakože nutně potřebuju další díl, protože takhle to nemůže skončit.

Za poskytnutí knihy k recenzi děkuji @humbook_blogeri @humbook
Kniha vychází 15.5. v nakladatelství Cooboo


Korunní princezny Korunní princezny Catherine Doyle

Wren Greenrocková odjakživa ví, že jednoho dne nahradí svou sestru, korunní princeznu, na jejím místě v paláci. Od narození ji trénují k tomu, aby se vrátila tam, kde zemřeli její rodiče, a zmocnila se jediného člověka, který tehd... více


Komentáře (0)

Přidat komentář