Knihomolové

recenze

Knihomolové (2023) 5 z 5 / EvikU.
Knihomolové

Knihomolové je jednoznačně kniha pro KNIHOMOLY. :). Já si knihu opravdově užila. Líbila se mi jak linka romantická, na začátku seznámení nic moc..postupně se vztah Nory a Charlieho měnil z pracovního na přátelský až v lásku. Bylo to krásně postupný, přestože momenty sympatií a přitažlivosti přeskakovaly od začátku.

Moc se mi zamlouval vztah Nory a její sestry. To jak si byly navzájem velkou oporou. Obě bydlí po smrti maminky v New Yorku. Dodržují některé tradice, které měly zajeté s maminkou. Její sestra Libby je potřetí těhotná a zve ji na měsíc dovolenou, aby si pořádně odpočinula a měly jedna na druhou více času.

Na dovolené se nečekaně setkávají právě s Charliem, který ze Severní Karolíny pochází a má tam rodiče. Rodiče vlastní své knihkupectví. Nora je literární agentka a Charlie redaktor. Přes maily si posílají nový rukopis knihy od jedné spisovatelky.

Moc se mi zamlouvalo zákulisí okolo knih. Vznik knihy, knihkupectví, hlášky z knih a prostě vše okolo knih. Navíc je krásně napsaná, vtipná, romantická,...
Nezklamalo mě asi vůbec nic. Nebude se líbit všem, ale dám ruku do ohně za ženy knihomolky toužící pracovat s knihami a pro knihy.


Knihomolové Knihomolové Emily Henry

Nořin život je jako kniha až na to, že ona sama v ní není tou správnou hrdinkou, a tak se vydává na pár měsíců do Severní Karolíny. Jenže namísto nových jiskřivých setkání neustále naráží na Charlieho, zadumaného redaktora, kteréh... více


Komentáře (0)

Přidat komentář