Kniha, která vaše mozkové buňky vytáhne do nebes

recenze

Druhá šance (2021) 5 z 5 / vendy6619
Druhá šance

Musím říct, že to bylo naprosto úžasný. I když jsem se motala chvílemi a pokládala si neustále množství otázek… musím říct, že Adam dokázal na dalších stránkách vše objasnit, vysvětlit, ale zase nadhodit další otázky.
Příběh nás zavede k několika dějovým liniím, které se proplétají, jak mohou, aby vás nechali napnuté ještě dlouhou po tom, co jejich část dočtete. Setkáváme se s několika postavami, které společně spojuje jeden? společný svět. Pětka za dané situace byl opravdu velice… statečný. Myslím, že to tu už někdo psal. Což mě ovšem neodrazuje od toho to napsat taky… nebudu se tu nějak rozepisovat, protože za krátkou dobu si knihu můžete přečíst úplně všichni, ale jedno vám určitě řeknu. Nenechte se zmást. A pokud si budete myslet, že znáte odpověď… zcela zaručeně vůbec netušíte o co jde.
V každém případě si umím a zároveň neumím představit jaké by to bylo žít ve světe jaký Adam popsal. Na jednu stranu… jasně chtěla bych to kdo ne… na tu druhou… není to nebezpečný? Ten scifi svět, do kterého se dostáváme je neuvěřitelně propracovaný, nevíte, co bude následovat. Pokud máte nějakou myšlenku, jak to může pokračovat věřte, že Adam vás umí překvapit.
Konec byl skvělé zakončení. Smutné, logické… dávalo to smysl. Příběh zkrátka doputoval tam kam měl. Jak napsala Šárka… i slza ukápla.
A co musím vyzdvihnout… je playlist! Najdete ho na Spotify… tak se zaposlouchejte, protože je to vážně hodně velká paráda!
Dokonce bych měla vybrané i hlavní postavy, kdyby tahle kniha byla film, ale to si necháme na později…
Nemůžu se dočkat až si začátkem června přečtu komentáře ostatních na Druhou šanci. Kterou si každopádně zasloužíme každý! Tomu věřte!
A tím bych moc chtěla Adamovi poděkovat, že si mě vybral jako knižního předskokana! Bylo to skvělý číst někde na veřejnosti knihu, která teprve vyjde.
Rozhodně doporučuji!

Komentáře (0)

Přidat komentář