Kniha byla úžasná

recenze

Víš, že nemusíš? (2023) 5 z 5 / czpzdbh
Víš, že nemusíš?

Srdečně zdravím všechny holky knihomolky. Dnes bych vám rád představil knihu od spisovatelky @dagmardigmacechova

" VÍŠ, ŽE NEMUSÍŠ ? "

Knihu jsem obdržel v rámci spolupráce s @dagmardigmacechova od vydavatelství @mobaknihy. Moc děkuji !!

Nové dílo je pokračováním knihy "Nemusíš", kterou najdete včetně recenze na mém profilu. Jak už to u této spisovatelky bývá, není co vytknout, protože kniha má svoji kvalitu, která je u Dagmar Čechové stálá a neměnná.
Spisovatelka se znovu dotýká citlivých témat a jelikož se v situaci, popsané v knize, nacházím i já sám, byla to četba těžká.
Navzdory všemu jsem si knihu přečetl moc rád a rozhodně ji doporučuji. Zcela jistě bude lepší, když si nové čtenářky přečtou knihy popořadě.
Znovu se setkáváme s Katkou a Marií a jsme součástí jejich životů, ne vždy úplně ideálních, zato zcela jistě reálných a opravdových. Katka řeší problémy s dospělým synem, se svým ex a tak.. a Marie se vrátila domů kvůli nemocnému otci, který je v ústavu..
Nechci tady prozrazovat děj knihy předchozí, ani této. Vy, kdo máte rády "Čechovky" jako já, budete mile překvapené a zažijete dávku emocí, na které jste zvyklé.
Knihu hodnotím z 5

Váš Zdeněk


Víš, že nemusíš? Víš, že nemusíš? Dagmar Digma Čechová

Marie se ze závažných rodinných důvodů vrací do Prahy a s sebou si přiváží neplánované překvapení. K nemocnému otci a ustarané matce jí tak přibyde ještě zátěž v podobě neveselé budoucnosti samoživitelky. Katce pro změnu dělají s... více


Komentáře (0)

Přidat komentář