Kdo ti píše?!

recenze

Kdo ti píše? (2023) 4 z 5 / renulka16
Kdo ti píše?

Kdo ti píše?

Myslím si, že tuto otázku svému partnerovi položil snad každý, že? A co teprve, když mu přijde dopis z místa, kde vám tvrdí, že nikdy nebyl? A obzvláště po tom, co si prošli nevěrou? Já bych svému partnerovi již nevěřila. Myslíte, že se dá vztah spravit během pár dní na dovolené, ve vaší vysněné destinaci?

Kniha Kdo ti píše? je má první přečtená od autorky, byť doma již pár kousků mám.
Ovšem po přečtení této knihy s nimi nebudu již otálet a hned se musím pustit do další.

Kniha je psaná lehce, nenuceně, z pohledu obou hlavních hrdinů a tak krásně, že se do obou dokážete vcítit. A byť je vám jasné celou dobu, kam kniha bude směřovat, věřím, že si ji i tak užijete. Já jsem kupříkladu byla u tohoto příběhu dost dojatá a měla jsem na krajíčku. Bylo to vážně procítěné a až mi bylo líto, že u mě takový pěkný konec nenastal - nebudu spoilerovat v čem - to si musíte přečíst sami. Ale přála bych všem, aby toto bylo u každého páru, který se dostal do podobné situace.

A když se odprostím od hlavní zápletky, tak musím zmínit, že Řecko bylo tak krásně vykreslené, že jsem měla chuť se sebrat a odcestovat za naší hlavní hrdinkou.

Velmi ráda tuto knihu doporučuji.


Kdo ti píše? Kdo ti píše? Dagmar Digma Čechová

Romantická dovolená v kulisách řeckého ráje měla vztah Daniela a Šárky zachránit. Hned druhý den je však zaskočí zpráva o podivném dopisu, který na Daniela čeká na poště. Týden milostného sbližování se tak změní v tíživé čekání na... více


Komentáře (0)

Přidat komentář