Jeho a její - výborný psychothriller

recenze

Jeho a její (2023) 5 z 5 / renulka16
Jeho a její

Aby získala zpět místo hlasatelky hlavních televizních zpráv, je Anna Andrewsová odhodlaná jít přes mrtvoly. Když dostane za úkol natočit reportáž o vraždě, která se stala v jejím rodném městečku, neváhá ani vteřinu. Na místě zjistí, že vyšetřování vede její exmanžel Jack Harper a obětí je kamarádka z dětství.
Hra kočky s myší teprve začíná a z britského maloměsta se brzy stane místo řádění sériového vraha, který se vydal po stopách minulosti.


Doma mám od této autorky Kámen, nůžky, papír a stále jsem se k přečtení nedostala, ale po přečtení knihy Jeho a její, rozhodně čtení nadále odkládat nebudu.

Jeho a její je totiž opravdu skvělý psychothriller. A pokud milujete knihy, kde absolutně nemáte tušení, kdo že je ten vrah a na konci budete valit bulvy v odhalení, tak tento příběh rozhodně nemůžete minout.
Chvílemi jsem si připadá, že čtu knihu od Christie. Ne stylem, ale tím, že u Christie nikdy vraha neodhalím a vždycky podezírám absolutně všechny. Jo a pozor! To jsem si naivně od začátku říkala, že mi vadí to, že je vrah hned odhalen. Můj ty Tondo, jak já byla naivní.

Krom toho, že Vás bude autorka vodit za nos, na Vás taky připraví příběh, kde každý skrývá tajemství z minulosti a to si sebou přinesl právě do tohoto okamžiku... A co se týká napětí... Tak tady jsem byla naplá jako struna na každé stránce a hltala stranu za stranou a musela jsem ji přečíst na jeden zátah. Od této knihy se zkrátka nedá odejít.
To vše ještě vyšperkovalo to, že je tento příběh vyprávěný ze tří pohledů - ON (Jack), ONA (Anna) a vrah! Miluji knihy, kde jsou pohledy vrahů.

Takže pokud hledáte vynikající psychothriller, kde si zavaříte mozkové závity, vřele doporučuji právě tuto knihu!


Jeho a její Jeho a její Alice Feeney

Aby získala zpět místo hlasatelky hlavních televizních zpráv, je Anna Andrewsová odhodlaná jít přes mrtvoly. Když dostane za úkol natočit reportáž o vraždě, která se stala v jejím rodném městečku, neváhá ani vteřinu. Na místě zjis... více


Komentáře (0)

Přidat komentář