Jak randit se sestrou nejlepšího kamaráda

recenze

Jak randit se sestrou nejlepšího kamaráda (2020) 2 z 5 / ZapisnikTerky
Jak randit se sestrou nejlepšího kamaráda

Líbil se vám někdy sourozenec nejlepšího kamaráda/kamarádky?

Mně vždycky :D. Pokaždé, když nějaká z mých nejbližších kamarádek měla staršího bratra, tak jsem nad tím aspoň přemýšlela :D. Proč? Protože je přece hrozně lákavé mít hned někoho společného, koho máte rádi. A kdyby to vyšlo, měla bych nejlepší švagrovou :D. Nebojte, z toho jsem už vyrostla. Jediný bratr mojí kamarádky, se kterým jsem opravdu chodila, mě ale seznámil s mým manželem. Takže přeci jen se to vyplatilo :D.

Pojďme se ale věnovat knize.
Jak poznáte už podle hodnocení, nějak zvlášť spokojená jsem nebyla. V první řadě mi přišel dost kostrbatý překlad. Navíc hlavní mužský protagonista mluvil jak všechny romantické knihy světa a přitom byl vlastně hrozný “drsňák“. Když k tomu přičtete moc vyumělkovaný text – on byl moc velký slaďouš. Já jsem prostě na bad boye.
Když si odmyslím ten nepříliš povedený text, příběh byl vlastně docela milý. Možná mi jen kniha nesedla zrovna v tomhle období. Nevím.
Postavy jsem si nijak neoblíbila, vůbec mě nezajímaly. Každá byla buď příliš, nebo málo. Jediný, kdo mi sedl, byl bratr hlavní hrdinky.
! SPOILER ! : Vlastně mi ani název knihy moc nedává smysl. Ano, ona je sestra jeho nej kamaráda, ale zápletka se spíš točí pořád kolem toho, že ona není připravená nebo není oranžová, než že by s tím měl problém brácha… Konec SPOILERU.

Obálka a grafika: Obálka je tím růžovým písmem docela příjemně ozvláštněná.

Verdikt: Rozhodně se mnou nenechte ovlivnit. Myslím, že mi kniha prostě nesedla, ale jinak má docela dobré recenze. Zkuste jí a dejte mi vědět.


Jak randit se sestrou nejlepšího kamaráda Jak randit se sestrou nejlepšího kamaráda Meghan Quinn

Jak randit se sestrou nejlepšího kamaráda? Jednoduše. Zaprvé: předstírejte, že chcete, aby vás dala dohromady s jinou ženou. Sblíží vás to. Zadruhé: choďte na rande, opíjejte se do němoty, neustále o sestře vašeho kamaráda m... více


Komentáře (0)

Přidat komentář