Harry Potter a Vězeň z Azkabanu

recenze

Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2001) / Maxmilian301
Harry Potter a vězeň z Azkabanu

-----------------------------------------------------------------------------------------
Již třetí díl mojí nejoblíbenější knižní série. Nazačátku knihy přichází teta Dudleyho a sestra strýce Vernona teta Marge. Harry je naštvaný z důvodu že ji musí říkat teto protože není s ní vůbec příbuzný. Když Dursleyovi jsou zlí tak teta Marge je ještě horší! Její pes Raťafák se jednou rozhodl pokousat harryho pottra a Harry mu utekl na strom ale až do noci musel tam čekat až odejde ten pes. Když teta Marge přišla všichni jedli předkr, polívku, hlavní chod lososa a dezert.
Harry celou dobu myl nádobí. Když se teta Marge v opilosti zeptala kde jsou jeho rodiče tak strýc Vernon řekl že umřeli při automobilové srážce, ale teta Marge nenechala toho být a řekla že určitě zemřeli opilí a když je srazilo auto tak Harry měl to štěstí a přežila. Harry se naštval a pomocí jeho kouzelnické moci roztříštil jeho tetě sklenici od vína co držela v ruce. Pak teta Marge řekla "Hej ty ukliď to!,, a Harry se naštval ještě víc a rozhodl se nafouknout tetu Marge.
Pak se rychle zbalil a utíkal z domova. Potom co utekl tak si nastoupil do kouzelného autobusu kde zjistil že ho chce zabít vrah Sierius Black.
Kniha konečně dávala smysl, byla velmi napínavá a hlavně zábavná. Proto knize uděluji 5/5 a doporučuji naprosto všem kdo přečetli první dva díly
--------------------------------------------------------------------------------------

Komentáře (2)

Přidat komentář

Kuzzie
15.02.2020

To je asi nějaká Google translator recenze,ne?

Naias
10.10.2019

Toto má byť recenzia?! To si robíš srandu!