Dvě prázdná místa

recenze

Dvě prázdná místa (2023) 4 z 5 / renulka16
Dvě prázdná místa

"Od jejich posledního rozhovoru uplyne nějaký čas. Čas, kdy se Ben i Nela vydávají každý svou vlastní cestou. Několik následných událostí však dokáží, že všechny cesty jsou propojitelné a oba hrdinové se tak ocitají znovu na rozcestí. Tyhle nové "náhody" jim totiž nabízejí druhou šanci a ukazují právě na ta místa v jejich životech, která by mezi nimi neměla zůstávat prázdná."

Kniha Dvě prázdná místa je volným pokračováním knihy Hra na druhou.
Opět se jedná o krátký příběh, který přečtete jedním dechem. Ovšem narozdíl od Hry na druhou, je tato kniha zaměřena na samotný příběh Bena a Nely.

Od poslední knihy je u Zuzky vidět obrovský pokrok ve psaní a já si tentokrát příběh naprosto užila. Tentokrát jsem se dokázala vžít do všech postav, popsané prostředí a následná chemie, která byla naprosto uvěřitelná, bylo něco, co mi v předchozí knize chybělo.

Díky tomu, že jsem se dokázala do příběhu vcítit, jsem nedokázala ve dvou situacích udržet své emoce a bulela jsem jak malá holka. A o jaké situace šlo? O takové, kdy Neliin syn k ní promlouval. V mých očích se ukázal jako člověk, který má obrovské srdce. A druhá situace byla zase ve chvíli, kdy Nel vedla rozhovor se svým otcem...

Pokud si chcete tuto knihu přečíst, určitě neváhejte, ale přesto, že se jedná o volné pokračování a dá se úplně samostatně číst, doporučuji začít Hrou na druhou, protože za prvé se dozvíte více o našich hrdinech a za druhé uvidíte ten veliký pokrok v Zuzčině psaní.

A já doufám, že bude ještě další pokračování, protože chci vědět víc!


Dvě prázdná místa Dvě prázdná místa Zuzana Holčíková

Volné pokračování knihy Hra na druhou (Autreo, 2020). Od jejich posledního rozhovoru uplyne nějaký čas. Čas, kdy se Ben i Nela vydávají každý svou vlastní cestou. Několik následných událostí však dokáží, že všechny cesty jsou p... více


Komentáře (0)

Přidat komentář