DŮVĚRA KTEROU NECHCEŠ ZTRATIT

recenze

Důvěra (2024) 5 z 5 / zatoulane_knihy
Důvěra

Druhý díl série Nekompromisní od úžasné slovenské autorky se odehrává v Anglii v Londýně a okolí. Jedno vám ale musím říct, že pokud si myslíte, že po přečtení Anotace tušíte jak příběh bude pokračovat, tak se zdaleka mýlíte.
Napsat cokoliv o této knížce by byl zločin, protože si každý zaslouží ten krásný první dojem. Za mě je to ještě lepší, než první díl. Příběh nenavazuje na první díl a jde si svojí vlastní linkou. Vůbec nevadí, že je úplně jiný, než první dil.
Co se týče naší hlavní hrdinky Lexi, tak je to ten typ silné sebevědomé ženy, která si dokáže poradit s každou situaci a typem chlapa. Je odhodlaná dělat svojí práci nejlépe a jít si za svým cílem, jen co nemá ráda jsou pravidla a hranice.
Těmi všemi se řídí náš hlavní hrdina Halton, který má nejvíc tajemství z celé Anglie. Rozhodně za svoje hradby nepustí nikoho kdo by narušil jeho životní cíl a poslání. Takže za mě úžasná kombinace charakteru.
Opět máme možnost číst z obou pohledů, ale ne v ten správný čas. Příběh byl pro mě nepředvídatelný a moc mě bavil. Rozhodně si zaslouží vaší pozornost a doporučuji všemi deseti.

Komentáře (0)

Přidat komentář