Dceřina kletba

recenze

Dceřina kletba (2024) 4 z 5 / vendy6619
Dceřina kletba

Tato kniha se ke mně dostala díky nakladatelství Albatros a nakladatelství Motto a úžasné Martině.

V příběhu se dostáváme do Příbrami, kde se najde tělo člověka, které do pár hodin umírá v nemocnici. A přesně to odstartuje sérii podivných náhod, které dvěma vyšetřovatelům a nedají spát dokud případ nevyřeší!

Příběh se mi líbil už ze začátku hlavně díky anotaci, která nás dostává do mojí milované Příbrami, kde jsem strávila pár skvělých let. A stejně tak ti anotace slibuje nabušený příběh plný zvratů, odhalení a tajemství. Což ve finále všechno dostaneme!
V příběhu je hodně postav, které se střídají v pohledech a musím se přiznat, že ze začátku mě to velice rušilo a těžko jsem se orientovala v tom kdo situaci se nachází. Nicméně nemůžu upřít příběhu čtivost a skvěle vymyšlenou zápletku, kterou vlastně nemáte šanci odhadnout až do konce knihy. Komu se to povede tak před ním smekám a tleskám a gratuluji vám.
Stejně tak i postavy Tomáše a Honzy jsou skvěle vykreslené a mám pocit, že jsem se svým způsobem do Tomáše platonicky zamilovala. Navíc jsem se přišla na své na začátku, kdy se příběh motá v nemocnici.

Ve finále příběh rozhodně doporučuji všem, kteří mají rádi záhady a rádi vyšetřující různé spojitosti ohledně případů. Troufám si říct, že tenhle vám zamotá hlavu a nabídne vám přesně to co anotace slibuje!

Mé hodnocení? 4,5*/5*

Komentáře (0)

Přidat komentář