Ďáblův hřbet

recenze

Ďáblův hřbet (2022) 4 z 5 / renulka16
Ďáblův hřbet

Skupina dřevorubců a vojáků se ve 13. století vydává dobýt panenskou, lidskou bytostí neobývanou divočinu na slovensko-moravském pomezí. Brzy se však ukáže, že v temných a hlubokých lesích ve skutečnosti nejsou tak úplně sami.

Vojtíšek a Kučera vytvořili naprosto skvělé až pěkně morbidní dílo. Říkám skvělé a přesto nedávám plný počet? No k tomu mám samozřejmě důvod.

Sledujeme dvě linky. Jedna linka se dotýká dívky - Na druhá linka se týká právě výše uvedené skupinky. A tyto linie se ve finále nakonec propojí. A tady nastává důvod, proč jsem nedala plný počet.
Linie s Na je skvělá. Statečná, opravdu naprosto silná dívka, která si toho za svůj krátký život zažila a nikdo z nás by to zažít nechtěl. Tato linie je plná neuvěřitelné akce.
Kdežto druhá linie byla místy fakt tak moc zdlouhavá, že jsem měla chuť přeskočit na linii za Nan... V této části byl, za mě, zbytečně popsány denní režim a další zbytečnosti, které nudily.

Ale celkový dojem mi to nezkazilo, protože to, jak autoři dokázali popsat prostředí, atmosféru a bytosti, které
žijí v lesích... Neskutečný, smekám a chci vidět film. A nebo raději ne, protože je to místy fakt nechutný, zvrácený a když se zapojila moje fantazie...

Strašně moc Vám tuto knihu doporučuji, je to perfektní horor!


Ďáblův hřbet Ďáblův hřbet Honza Vojtíšek

Skupina dřevorubců a vojáků se ve 13. století vydává dobýt panenskou, lidskou bytostí neobývanou divočinu na slovensko-moravském pomezí. Brzy se však ukáže, že v temných a hlubokých lesích ve skutečnosti nejsou tak úplně sami. více


Komentáře (0)

Přidat komentář