Bryndza opět na koni

recenze

Ďáblova cesta (2023) 5 z 5 / JessieEx
Ďáblova cesta

Série s Kate Marshall byla mou oblíbenou od Roberta Bryndzy. První díl mě dostal a druhý byl taky fajn... Bohužel mě ale velmi zklamal třetí díl - Propast smrti. Neměla jsem chuť v sérii pokračovat, ale protože už jsem měla Ďáblovu cestu doma, pár měsíců jsem se do knížky nutila.

Když jsem se k ní konečně dostala, spadla mi brada, protože tohle bylo skvělé! Dobře se to četlo, obešlo se to bez popisů násilí... taková ta stará dobrá moderní britská detektivka :)
I když tam nebyly žádné explicitní popisy násilí, bylo to náročnější čtení, protože obětí v příběhu je malé dítě a to prostě není příjemné číst, obzvlášť když jste rodičem. Bylo to takové smutné.

Kate tady opět nebyla ve své kůži a tak se tu více projevil Tristan a musím říct, že mile překvapil.
Milým překvapením byla celá kniha a možná i proto, že jsem k ní přistupovala tak skepticky, jsem z ní vlastně nadšená a hodnotím 4,5*

Za zaslání recenzního výtisku děkuji Nakladatelství Grada.


Ďáblova cesta Ďáblova cesta Robert Bryndza

Neopatrnost při každodenním ranním plavání přivede Kate Marshallovou až do nemocnice, kde potká Jean Julingsovou. Ta jí vypráví srdcervoucí příběh, jak se před jedenácti lety během táboření na místě zvaném Ďáblova cesta ztratil je... více


Komentáře (0)

Přidat komentář