Bez lásky

recenze

Bez lásky (2022) 2 z 5 / book_princess
Bez lásky

Poté co srdcerváči obletěli celý internet, tak proč nezkusit od autorky i něco jiného než komiksy, které vychvalují snad úplně všichni. Myslím si tedy, že samotnou autorku není třeba představovat.
Mě tato kniha zas až tolik neuchvátila. Najdeme zde dobrou zápletku a děj, přesto se mi někdy vůbec nechtělo do čtení. Když jsem se k tomu konečně donutila, tak jsem se to snažila co nejrychleji přečíst. To šlo docela dobře, kniha má krátké kapitoly. Probírají se v ní témata, na které jen tak v jiných knihách nenarazíte. Já osobně jsem o tom ještě nikdy v Můžete se dozvědět i nové a užitečné informace. Přišlo mi, že některé postavy tam byly vložené pouze z důvodu objasnit určité pojmy. Kniha není pouze o lásce. Určitě se zde láska vyskytuje, ale ne v takové míře jako v jiných romantických knihách. Jde také hlavně o sílu přátelství. Je to zde moc hezky napsané. Vesměs kniha není obsahově špatná. Prostředí vysoké školy, snaha najít a poznat sám sebe, přátelství, trochu Shakespeara... Třeba právě vám se bude líbit. Za mě ji však všema deseti doporučit nemohu.

Knihu mám v rámci #spoluprace s @humbook @humbookblogeri
Moc děkuju za zaslání.


Bez lásky Bez lásky Alice Oseman

Randění + sex = láska. Nebo to neplatí? Od autorky bestsellerové série Srdcerváči. Georgia ještě nikdy nebyla zamilovaná, jako správná romantička posedlá fanfikcemi ale věří, že tu pravou osobu jednou najde. Když se dostane na... více


Komentáře (0)

Přidat komentář