Aneb s mojí výškou jsem hlavní postava

recenze

Hobit aneb Cesta tam a zase zpátky (1991) 5 z 5 / Američanka510
Hobit aneb Cesta tam a zase zpátky

Obsah
Knížka vypráví o hobitovi, člověk polovičního vzrůstu dospělého člověka s ochlupenými nohami, jménem Bilbo Pytlík. Bydlí ve své malé noře. A jak je známo o hobitech, k dobrodružství nepřijdou a celkově ho nemají rádi, ale tenhle se k nějakému tomu dobrodružství připletl. Naprosto se změnil.

Hodnocení
Přemýšlím nad nedostatkem knihy, ne nemá ho. Dokonalý svět, výjimečné charaktery postav, nádherná příroda, neuvěřitelně dokonalé smyšlené postavy. Krásné jazykové obraty a výjimečné sarkastické věty, které jsou nepopsatelné. Nemohla jsem se rozečíst, protože jsme to měli jako povinnou četbu a musela jsem to na začátku rychle číst a docela jsem se i nutila. Tahle ta věc, ale co vytýkám je můj osobní problém a ne problém knihy.

Naprosto ho zbožňuji, miluji a uctívám. Jestli milujete nadpřirozeno, musíte si to přečíst. Na to, kdy to bylo napsané mi přijde, že je to z dnešní doby.

Přečtěte si to i když jste viděli trilogii zfilmovanou. Pokud se vám filmy líbily. Knihu budete milovat. Já osobně jsem film ani jeden díl neviděla, ale ta kniha si zaslouží pozornost fanoušků Pána prstenů a nebo trilogie Hobit.

A uvidíme se někdy u další recenze. Vaše Lucka

Komentáře (0)

Přidat komentář