Zvířata přehled

Zvířata https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/427567/bmid_zvirata-xKu-427567.jpg 5 7 7

Ideální první knížka pro vaše miminko. Velká je tak akorát do dětských ručiček, má oblé hrany a díky pevným stránkám vydrží i méně šetrné zacházení. Obrázky zvířátek, uzpůsobené malému děťátku, si vaše miminko může prohlížet stále dokola. Černobílá varianta s jemnými barevnými prvky je pro správný vývoj zraku malého miminka vhodnější než pestrobarevné obrázky. Ukažte svému děťátku, jak má otáčet pevné stránky, a rozvíjejte tak u něj jemnou motoriku a koordinaci pohybu prstíků.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zvířata. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

Worbitka89
27.04.2023 5 z 5

Asi nejlepší ze serie, protože je nejsnadnější. Jednoduchá knížečka, která malá miminka (aspoň to mé) zaujme, ideálně při pasení koníků. Listuje v ní i starší,je akorát to ručky s jednoduchými obrázky,o kterých si může povídat. Jen vazba je trochu křehčí a asi dlouho nevydrží s dětským přístupem.

Péťa Z.
29.03.2022 5 z 5

Roztomilá malá knížečka pro miminka obsahuje obrázky kočky, kachny, ledního medvěda, tučňáka, zebry, králíka, myši, slepice, ryby a krávy.
Nezničitelná. :-)


yaoiyuri
02.09.2021 5 z 5

Kdo až do nedávna netušil, že novorozenci vidí 30krát méně než dospělý a nejlepší jsou pro ně velké vzory a kontrastní barvy, jako je bílá a černá? Hehehe… Pro cílovou skupinu naprosto skvělá knížka. :)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zvířata v seznamech

v Přečtených7x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce5x