Zuzanka přehled

Zuzanka https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/14659/zuzanka-14659.jpg 4 19 19

Deset příběhů o správné holčičce Deset příběhů holčičky Zuzanky odehrávající se v průběhu jednoho roku. Čtení vhodné pro děti od 8 let. Zuzanka bydlí s maminkou, tatínkem, bráškou Adamem a kocourkem Čertem v malém městečku nedaleko Prahy. Je to všetečná školačka, která si ráda hraje, sportuje, účastní se nejrůznějších akcí. Slovo nuda jí zkrátka nic neříká. V knížce se mj. dočteme o její cestě do Prahy a o tom, jak se tam ztratila, o výletu na Prašník, o záchraně malého ježečka i o účasti na sokolském sletu a vyhlídkovém letu. Text je doprovázen barevnými ilustracemi Vlasty Baránkové.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zuzanka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

Monida
07.02.2023 5 z 5

Zpočátku mě příběhy nenadchly, ale potom “se to rozjelo” a každý příběh mě bavil. Objevila jsem kouzlo v obyčejnostech - když prší, když rodina jede na výlet, když Zuzanka jede vlakem sama do Prahy za maminkou, atd. Určitě si tuhle knihu s dětmi budeme číst.
Ilustrace chválím, povedly se, nejvíc mě nadchl obrázek s dechberoucím výhledem na krajinu.

Knihomolka506
15.08.2022 5 z 5

Co jsou Šibřinky a kolikrat do roka je Sokolský slet? To a ještě mnohem více se dozvíme z prvního "dílu" o holčičce Zuzance, která je někdy trochu akční, ale ví, co je správné.


aninka.b
30.12.2015 3 z 5

Knížka s dívčí hrdinkou určená pro menší čtenáře. Příběh nenadchne, ale ani neurazí. Jedna z mých méně oblíbených knih od této autorky.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zuzanka v seznamech

v Přečtených32x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených2x
v Knihotéce8x
v Chystám se číst2x