Ztracená láska přehled

Ztracená láska https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/20915/ztracena-laska-20915.jpg 4 24 24

Příběh o vztahu dvou mladých lidí ze současnosti. Aleš se za dramatických okolností seznámí s Lindou, největší láskou svého života, a prožije s ní krásný vztah. Linda jej však náhle opustí a zamete za sebou všechny stopy. Aleš se trápí a není schopen navázat jinou známost. Až po dvou letech, za pomoci přítele, se dostává Lindě na stopu. Podaří se mu získat ji zpět? ... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ztracená láska. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

Zlatinka.Emilly
30.03.2022 4 z 5

Příběh je pěkný, pokud v něm člověk nehledá realitu. Samé náhody, jak je u Stínila pravidlem. Na odreagování pěkná kniha. Jen jsem se divila Lindě, že svůj život nechala dojít tak daleko a nebýt náhody (velké náhody, jaké se v životě většinou nestávají) tak co by čekalo jí? A co Veroniku?

Ann98
28.01.2018 5 z 5

Jeden z mých oblíbených dívčích románů, četla jsem ho hned několikrát. Jedná se o docela velkou romantiku, kde zásadní roli sehrála až podivně velká shoda náhod, ale i přesto se mi děj moc líbil. Příběh je přijatelný, jelikož je ze současnosti.


MíšaK.
08.05.2015 4 z 5

Tuto knihu jsem si přečetla hlavně proto, že jsem psala knihu, která se měla jmenovat stejně. A můžu říct, že jsem byla příjemně překvapena. Knížku jsem přečetla za dvě hodiny v kuse a nedovedla jsem si představit, že bych ji četla na víckrát. Příběh mě dost zaujal a na konci jsem se jejich štěstím rozbrečela. Jen mi to přišlo trochu moc "nahraný", že se zrovna v tu chvíli s Majkou potkal. Dost povedená kniha :)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ztracená láska v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených45x
v Doporučených3x
v Knihotéce3x
v Chystám se číst4x
v Chci si koupit1x