Zpomal a ...dobrou noc přehled

Zpomal a ...dobrou noc https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/483129/bmid_zpomal-a-dobrou-noc-mXj-483129.png 4 10 10

Kniha z řady Zpomal, která učí děti vnímavosti k okolnímu světu, je trochu jiná než ostatní. Stále upozorňuje na jedinečné jevy odehrávající se v přírodě, ale činí tak ve verších. Jako by zpívala věčnou ukolébavku o tom, co se odehrává venku, když se my lidé chystáme spát. Můžete si ji s dětmi číst společně před spaním, nebo jim nechat volnost, ať její kouzlo objevují samy, třeba s baterkou pod peřinou. Jemnými ilustracemi a verši směřuje pozornost čtenářů ke zklidnění jejich vlastní mysli. Stačí se nadechnout, vydechnout... stále pomaleji a pomaleji. Dobrou noc, sýčku, lekníne, Měsíci.... celý text

Literatura světová Pohádky Pro nejmenší
Vydáno: , Svojtka & Co
Originální název:

Slow Down... and Sleep Tight , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zpomal a ...dobrou noc. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

SonaH
22.10.2023 4 z 5

Zpomal a pozoruj jsme četli se synem (5) před spaním a bylo to naprosto super. Proto jsem se rozhodla pořídit mu i tuto, ale byli jsme zklamaní. Nebyla tak obsáhlá a jednalo se vlastně o skoro stejnou ale velmi zjednodušenou verzi té co už máme. Takže: je krásná, ale pro menší děti 3-4 roky. Jednoduché verše o přírodě. Každopádně koupíme i třetí.

muchomurka
03.01.2022 3 z 5

Nebyla špatná, jednou přečíst mi ale stačilo, že bych ji musela mít doma, to ne. Ani ilustrace mě nějak extra nenadchly.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zpomal a ...dobrou noc v seznamech

v Přečtených10x
v Chystám se číst4x
v Chci si koupit2x