Kdo je Oracle? přehled

Kdo je Oracle? https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/427502/bmid_birds-of-prey-1-kdo-je-oracle-gvi-427502.jpg 4 39 39

Někdo chce hacknout Gotham! Pro Barbaru Gordonovou není tajemství ničím cizím. Je dcerou hlavouna gothamské policie, Jima Gordona...a také pouliční samozvanou strážkyní pořádku známou jako Batgirl. Až doteď však nikdo nevěděl, že jistou dobu působila jako Oracle, nejmocnější hackerka planety. Jméno Oracle začal používat někdo nový a Batgirl se honí po celém Gothamu za přeludy. Po boku jí stojí dvě srovnatelně nebezpečné samozvané strážkyně – Dinah Lanceová, rocková hvězda a hrdinka známá jako Black Canary, a Helena Bertinelliová, smrtící špionka přezdívaná Huntress. Dokáže tato nesourodá trojice včas odhalit tajemství nového Oraclea a porazit zloduchy? Nebo Birds of Prey někdo přistřihne křídla, než se jim vůbec podaří vzletět? Zjistěte to v knize Birds of Pray: Kdo je Oracle?, kterou začíná zcela nová éra nejlepšího superhrdinského týmu Gothamu od autorek Julie a Shawny Bensonových (TV seriál The 100) a výtvarníků Claire Roeové (VERTIGO QUARTERLY SFX) a Roge Antonia (NIGHTWING). Obsahuje sešity č. 1–6 a BATGIRL A BIRDS OF PREY: ZNOVUZROZENÍ č. 1.... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Crew
Originální název:

Who Is Oracle? , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kdo je Oracle?. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

ArkAngel
05.08.2022 2 z 5

S těmihle samostatnými sériemi ženských hrdinek mám jeden problém... vznikají totiž jenom proto, aby byly. Místo toho, aby je tvůrci stavěli proti seriózním padouchům, nechají je na druhé nebo třetí koleji a tak bojují proti... hadím lidem. Už samostatná řada Harley stála víceméně úplně bokem, tohle je na tom podobně, ale aspoň nějaká provázanost vidět je. Nechte už konečně hrdinky bojovat po boku "velkých kluků" a nedělejte z nich něco druhořadého, protože hloupé scénáře a nudné protivníky, kteří se objeví a zmizí, si fakt nezaslouží.

OsolenéKnihy
20.02.2021 3 z 5

Popsala bych to jako ideální úvod do světa komiksů pro ty, kteří se s nimi ještě nesetkali a zároveň jako něco, co náročného čtenáře úplně neuspokojí. Z prvního dílu není moc patrné, kam to směřuje a hlášky mi občas připadaly jako strašné vykopávky, ale přesto je tady akce jednoduššího rázu, kterou si lze užít a na pokračování v sérii naláká.

Komiks jsem četla ve spolupráci s Nakladatelstvím CREW, za což moc děkuji. :)


wullcann38
11.02.2021 4 z 5

Kdo je Oracle? Tak při koupi jsem čekal že ta ,,Oracle" bude Barbara Gordonová a hele ono ne.
Nevím, jestli tuhle knížku Crew vydala kvůli filmu který v době šel do kin, a nebo kvůli tomu že skončil All star batman.
Tipoval jsem že to bude nějaké první seznámení postav, ale oni už se znali,takže asi cajk.
Kniha funguje dost dobře, akorát si musím zvykat že tahle Huntress není Huntress ze seriálu Arrow.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (5. týden)

26.01.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kdo je Oracle? v seznamech

v Přečtených46x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených2x
v Knihotéce27x
v Chystám se číst6x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech1x