Batman/Flash: Odznak (Batman) přehled

Batman/Flash: Odznak (Batman)
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/412868/bmid_batman-flash-odznak-batman-C8v-412868.jpg 4 54 54

S naším světem manipuluje neviditelná síla. Jedinou stopou, již po sobě zanechala, je podivný žlutý odznak potřísněný krví. Odkud se vzal? Kdo ho tu nechal? Ten odznak by mohl klidně být tím nejdůležitějším předmětem nejen v našem světě, ale ve všech světech - a právě proto je Reverse-Flash ochoten i zabíjet, jen aby jej získal!

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Crew
Originální název:

Batman/The Flash: The Button Deluxe Edition , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Batman/Flash: Odznak (Batman). Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

Norri
21.02.2023 3 z 5

Musím říct, že jsem trošku zklamaný. Od průniku světa superhrdinů DC a světa Watchmenů jsem čekal trošku víc. Asi jsem doufal, že tam bude více geniality ze Strážců, ale ono tam je více Flashova kosmického běžeckého pásu. Hodně to navazuje na Flashpoint, ale ten mě bavil více. Bylo tam více děje a méně cestování v proudu času. Tady je to navíc s Batmanem vlajícím v čase na provazu jako papírový drak. To mi připadalo vážně pitomé. Nebudu ale tvrdit, že jsem se nebavil. Kresba je super a je jen škoda, že si to neudrželo devítipanelové rozložení stránek po celou dobu. Taky mě bavila Kingova práce s emocemi.

ArkAngel
05.08.2022 4 z 5

Odznak propojuje víceméně celou historii DC komiks, kdy odkazuje na vymazanou minulost, Flashpoint i Watchmeny, což vlastně započalo už celým Znovuzrozením. Na scéně se znovu objevuje Flashpoint Batman a celý komiks čtenáře pomalu přibližuje k Hodinám posledního soudu, které DC vesmír s Watchmeny definitivně propojí.


DennisMoore
20.03.2021 5 z 5

Odznak je vlastně výborný epilog výborného Flashpointu a zároveň něco víc - otevřená vrátka (vrata) k setkání se světem Watchmen. Moc se mi líbí, jak Williamson a King využili Thomase Wayna z alternativního světa a co jemu i Brucovi umožnili, je to dojemné a je to super. Čeho by se naopak mohli v DC už nadobro vzdát, je běžecký pás coby jeden z nejhorších strojů času, jaké jsem kdy viděl :) No nic. Těším se na Hodiny posledního soudu, protože chci vidět spolupracovat Batmana s Rorschachem (tak snad to tam bude).

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (23. týden)

02.06.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Batman/Flash: Odznak (Batman) v seznamech

v Přečtených68x
v Doporučených5x
v Knihotéce42x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech2x

Štítky knihy

komiksy superhrdinové DC Comics Batman Flash

Autoři knihy

Joshua Williamson
americká, 1981
Tom King
americká, 1978