Leova šance přehled

Leova šance https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/274240/bmid_leova-sance-Qid-274240.jpg 4 286 286

Znamení lásky série

< 2. díl >

Zaslouží si každý druhou šanci? I ten, kdo lhal a podváděl, aby ji získal?Dostane se nám všem druhé šance? I když kráčíme cestou sebezničení?Jak tvrdě byste bojovali o druhou šanci na lásku? Druhou šanci na život? O šanci vypovědět svůj příběh?Každý milostný příběh má dvě strany. V románu Leo svůj příběh vypověděla Evie. Teď je na řadě s vyprávěním její vášnivý milenec a odvážný bojovník Leo.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Leo's Chance , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Leova šance. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (48)

lenka7679
24.03.2024 5 z 5

Jsem ráda, že jsem si příběh z Leova pohledu nechala až pár let po té, co jsem první díl přečetla. A to stejné doporučuji i ostatním. Krásně jsem si příběh osvěžila a prožila znovu. Rozhodně bych si ho tak neužila, pokud bych ho přečetla hned.

IrenaMikerová
06.02.2024 4 z 5

I když mě to bavilo, tak si myslím, že celá kniha z jeho pohledu je zbytečná. Nechápu proč autorka prostě do jedné knihy nenapsala i jeho pohled.


LenkaStr
27.11.2023 4 z 5

Stejný příběh druhýma očima. Tak proč je tenhle lepší? Protože autorka z nějakého důvodu vykresluje víc do hloubky mužské hrdiny než ženské? Nebo protože v Leově vyprávění je to, čím si prošla Evie, jen naznačeno a nelze mít tedy ty samé výhrady, jaké jsem měla k příběhu z jejího pohledu? Nebo proto, že Leo řeší závažnější věci, než co si oblík a že se osprchoval? Nebo proto, že z jeho pohledu jsou logicky ty dvě mrchy ještě mrchovatější? Jo jasně, já vím, je to tím vším dohromady. A z Leova pohledu má ten příběh nějak větší hloubku, větší závažnost. A možná je to tím, že co bylo v předchozí knize vylíčeno stručně až po odhalení jeho totožnosti, to je zde nosným tématem. Akorát ta ich forma je pro mě stravitelnější v minulém čase než v tom stylu, který autorka použila u těchto dvou knih. A škoda, že autorka trochu neubere v happy endech, tohle byl tak moc Americký sen, až by z toho jeden dostal cukrovku.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Leova šance v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených427x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených26x
v Knihotéce267x
v Chystám se číst152x
v Chci si koupit26x
v dalších seznamech7x