Zjizveni přehled

Zjizveni https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533261/bmid_zjizveni-65e111e05f457.jpg 4 118 118

Never After série

< 2. díl

Scar jako utlačovaný bratr, Mufasa jako neschopný vládce, Sarabi jako mladá bojovnice prahnoucí po pomstě – vítejte ve světě, ve kterém se hranice mezi dobrem a zlem stírá, kde naši hrdinové nejsou takoví, jací se zdají, a kde se naši oblíbení zloduši dočkají šťastného konce. Pociťte pod kůží jizvy postav temného románu inspirovaného Lvím králem. Princ Tristan Faasa neměl nikdy usednout na trůn. To byl vždy úděl jeho bratra Michaela, který Tristana celý život trápil. Když se Michael po smrti otce chopí trůnu, Tristan je připravený mu to překazit. Pak však na hrad dorazí Sara B. a Tristan se náhle octne uprostřed zcela jiné války. Války, která ho donutí začít pochybovat o tom, na čem skutečně záleží – na koruně, či na ženě, která si ji má co nevidět nasadit? Sara má jasný plán. Vdát se za krále a vyhladit rod Faasů. Nepočítala ale s tím, že jí úkol znesnadní zjizvený princ. Je nebezpečný. Zakázaný. A je jedním z těch, které má zavraždit. Ale hranice mezi nenávistí a vášní se postupně ztenčuje, a zatímco na povrch vyplouvají dlouhou ukrytá tajemství, Sara si přestává být jistá, komu může věřit. Čemu dá přednost – pomstě, nebo padouchovi, do kterého se nikdy neměla zamilovat?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Red
Originální název:

Scarred


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zjizveni. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (28)

Jita160
včera 4 z 5

No tady se paní spisovatelka utrhla pekelně z řetězu. Tato temná historická romance měla všeho víc,více oplzlostí, intrik ,tajemství ,krutosti a sexuální bouře. Tristana a Saru spojila pomsta a oddanost vůči rodině. Nejdříve šli proti sobě ,každý toužil po krvi toho druhého. Pak se z toho stala zvrácená posedlost ,to nebyla láska ,ale šílenství a spása.
Ale jak už to v pohádkách ,,pro dospělé" bývá i tady byly padouši svržení z trůnu a do čela Cloria Terra usedl ten pravý král.

Zuzka_Zuu
25.05.2024 5 z 5

Znovu napínavý děj, odkazy na Lvího krále všude a padouch vyhrál, což se mi na těchto knížkách strašně líbí - není to klišé, že klaďas vždy dostane všechno co si zamane. Nechybí romantická zápletka, pikantní scény a pohádková láska až za hrob.


Pauvka
19.05.2024 4 z 5

Skvela kniha jako predchozi dil :)

všechny komentáře

Související novinky (4)

Žebříček 10 nejčtenějších knih (březen)

15.03.2024


Žebříček nejprodávanějších knih (9. týden)

06.03.2024


10 nejžádanějších únorových knížek

12.02.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zjizveni v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených144x
ve Čtenářské výzvě14x
v Doporučených7x
v Knihotéce148x
v Chystám se číst160x
v Chci si koupit54x
v dalších seznamech6x

Autorovy další knížky

2023  76%Lapeni
2024  82%Zjizveni