Život v tempu andante přehled

Život v tempu andante https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/347500/bmid_zivot-v-tempu-andante-VYs-347500.jpg 4 7 7

Někdy máme pocit, že modlit se za druhé a za svět je ta nejméně efektivní služba, jakou člověk může konat. Ale přímluvná modlitba je duchovní zbraň těžkého kalibru, nikoli nouzová vycpávka volného času těch, kdo nic lepšího dělat neumí nebo nemohou. Jejím prostřednictvím se v neviditelné sféře odehrává duchovní boj, jehož ovoce se svým časem projeví viditelným způsobem. Přímluvná modlitba je rovněž projevem naší víry v Boha a lásky k bližnímu. Naší víry, protože přímluvou vyjadřujeme, že Bůh může a chce pro druhého vykonat dobro neskonale větší, než jaké jsme my schopni vykonat. A je projevem lásky, protože chceme-li pro druhého skutečně to nejlepší, nemůžeme vynechat dobro, které pramení z Boha a jeho moci.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Život v tempu andante. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

Sabulep
14.01.2022 3 z 5

Je to už druhá knížka, kterou od autorky čtu. Vůně prázdného pokoje se mi však líbila víc. V této je moc povídání o hudbě, které nerozumím a pak takové povídání o ničem bez hlubší myšlenky. I tak se knížka četla příjemně a lehce. Doporučuji číst před spaním, krásně to uklidní roztěkanou mysl.

Driftersoul
12.04.2018 4 z 5

Milé povídání o drobnostech všedního dne viděných okem inteligentní ženy. Každý si zde najde paralely se svým vlastním životem a jisté střípky souznění s pocity a prožitky autorky. A to i když není zrovna hudebně založený a jeho svět je převážně světem technickým a mužským. Tahle útlá knížečka je malým pohlazením pro každého, kdo má citlivou duši.


Heyhey
02.08.2017 3 z 5

Od této autorky zcela obvyklé.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Život v tempu andante v seznamech

v Přečtených12x
v Knihotéce2x
v Chystám se číst4x