Živého mě nedostanou! přehled

Živého mě nedostanou! https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532670/bmid_ziveho-me-nedostanou-65d6366a47a26.png 4 81 81

Tak šílená, drsná, krvavá a černým humorem opentlená hororová fantasy se jen tak nenajde. Marvin sype jednu hlášku za druhou, děj postupuje svižně kupředu a postavy ani trochu nešustí papírem. Hrdina, který se ničeho neštítí, do všeho jde po hlavě a rube kolem sebe svým čakanem, kterým kosí hlavy i údy, je zombie – položivý polomrtvý cynický nájemný vrah. Vypráví svůj příběh se směsí ironie, černého humoru a sarkasmu. Ale žádná intelektuálština se nekoná! Připravte se na akční jízdu plnou krve a dobrodružství, líčenou s vtipnou nadsázkou a neskrývanou láskou k zombíkům.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Živého mě nedostanou!. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (21)

MichalMartinka
09.03.2024 5 z 5

Na zadní straně této knihy jsou napsány nepříliš lichotivé komentáře tipu: Zbytečných 300 stran papíru a atd. Kniha je opravdu pro nenáročné čtenáře. Taková oddechovka, která přesně splnila moje očakávání. Je to humorné, vtipné, létají tam hlášky a především krev, vnitřnosti a jiné tělesné tekutiny. Má to příběh, mocenskou politiku a solidí zápletku. No a hlavní zombie hrdina to korunuje. Možná, že poslední čtvrtina knihy tak trochu ochabovala, i když se tam pořád něco dělo, ale celkově tomu dávám plný počet. Já byl spokojen.

Shaxx
07.03.2024 3 z 5

V samotné anotaci se píše - pokud nejste příliš náročnými čtenáři, možná se i zasmějete, a něco na tom bude. Asi se tedy řadím mezi náročné čtenáře, protože na mě tohle nefungovalo, i když jsem byla připravená na vtipnou oddechovku. Bylo pár okamžiků, které mě pobavily, ale jinak mi přítomný humor přišel až moc na sílu tlačený do každé věty, připomínalo mi to trochu béčkové parodie. Od druhé poloviny můj zájem o děj opadal a bylo mi vlastně celkem jedno, jak to dopadne, což mě mrzí, protože anotace zněla slibně. Dávám tři hvězdy, jakožto průměr, co neurazí, nenadchne.


Franc
06.02.2024 4 z 5

Tak s touhle Zombie bych na pivo rozhodně šel.

Marvin je důkazem, že smrtí to nekončí, naopak, že smrt je začátkem bohatého společenského života. Bohužel navázané vztahy mají jepičí život. Holt nový kámoši mají pech, protože to poslední co většinou vidí je to, co nosí pod kůží.
Ale to by nebyl Marvin, aby na všem zlém nenašel vždy něco pozitivního.

Autor představil hrdinu, kterému nelze nefandit. Jeho sarkasmus a smysl pro černý humor Vás od zbrojí stejně rychle, jako jeho čakan udělá z nepřátel puzzle.

Takže pokud nejste příliš citliví, chcete zažít spousta akce v kulisách nevšedního světa, který možná byl, možná nebyl, máje zájem nabýt základy anatomie lidského těla, královsky se pobavit, směle do toho.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Živého mě nedostanou! v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených115x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených4x
v Knihotéce72x
v Chystám se číst31x
v Chci si koupit11x
v dalších seznamech3x