Žít ze dne na den přehled

Žít ze dne na den https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/47134/bmid_zit-ze-dne-na-den-gZ7-47134.jpg 3 22 22

Mladá hrdinka Coco se narodila do věhlasné hollywoodské rodiny uměleckého agenta, který zasvětil svou kariéru zastupování předních hvězd showbyznysu. Její matka Florence, autorka bestsellerů, i sestra Jane, úspěšná filmová producentka, těžce nesou životní styl, který si Coco vybrala, když rezignovala na honbu za kariérou a vyměnila velkolepý život v Los Angeles za poklidnou existenci v jednom z bohémských městeček na pobřeží v severní Kalifornii. Pak se však Coco seznámí se slavným hercem Lesliem Baxterem a postupně se všechno mění: staré křivdy jsou zapomenuty a Coco se po mnoha letech nevyjasněných vztahů ocitá na prahu zcela nové životní etapy. Děj nového díla oblíbené Danielle Steel se odvíjí na pozadí příběhu tří značně netradičních milostných párů a autorka s nadhledem zkoumá různé podoby lásky.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

One Day at a Time , 2009


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Žít ze dne na den. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

sabca
06.06.2017 3 z 5

Mě se kniha tak špatná nezdála. Příběh Coco a Lesliho byl docela zajímavý. Ukázka, jak těžko se žije s bulvárními reportéry v zádech.

Aneth.com
17.02.2016

Z knihy jsem přečetla zhruba 1/3 a ačkoliv mě ze začátku zaujala, nakonec jsem ji musela odložit. Vadily mi neustále stejné rozhovory mezi Coco a Lesliem, pořád dokola mluvili o tom samém. Také styl psaní mi přišel poměrně jednoduchý, autorka si nedala moc práce s tím, aby popisovala prostředí, raději se pořád zaměřovala na opakování toho, co už bylo stokrát řečeno.


Rup
11.06.2013 1 z 5

I když tato kniha není a priory určena pro nás muže - převádím je do čtečky mé paní, opravuji chyby a tudíž to musím číst -, nezdržím se komentáře. Bohužel mi svým stylem kniha silně připomíná americký návod (na cokoli). Neustálé omílání jedné a téže myšlenky, a to zjevně ne pro literární účinek, ale prvoplánově pro naplnění počtu řádek. Mohla by to být docela slušná povídka, ovšem takto...?

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Žít ze dne na den v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených47x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených2x
v Knihotéce75x
v Chystám se číst6x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech1x

Autorovy další knížky

Danielle Steel
americká, 1947
1998  86%Prsten
1994  76%Nevýslovná láska
1997  75%Cizí žena
2007  77%Duch
1998  82%Palomino