Dvanácté zlo přehled

Dvanácté zlo https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/205585/mid_zensky-vysetrovaci-klub-dvanacte-zl-Vm7-205585.jpg 4 96 96

Ženský vyšetřovací klub série

< 12. díl >

Výstřední profesor angličtiny má živé noční můry o vraždě, o níž tvrdí, že je skutečná. Nikdo mu nevěří – až do chvíle, kdy dojde k brutální střelbě, která jeho popisu odpovídá do posledního detailu. Případ se zdá jasný: hlavním podezřelým z vraždy mladé ženy je její přítel, ale platí to jen do doby, než tělo záhadně zmizí z márnice…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Alpress
Originální název:

12th of Never , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dvanácté zlo. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (27)

mig20
17.01.2024 4 z 5

Kniha se mi líbila a vlastně i to, že se tam kromě klasické detektivní roviny tentokrát řešil i osobní život hlavních hrdinů. Co mě překvapilo, že tentokrát kniha měla i trochu otevřený konec. Na to nejsem v této detektivní sérii zvyklá. :-)

IvcaIva
17.06.2023 3 z 5

(SPOILER) No nevim,jsem na rozpacich. Jak uz bylo zmineno, resi se tu same vztahy a krize kolem nich, a ze samotneho strhujiciho detektivního pripadu,ktery bych ocekavala, je okrajova vec,ktera se na konci vlastne "sama" vyresi. Ze ma hlavni vysetrovatelka dite,o ktere se boji, to je fajn vedet,ale cist si o tom,jak se o sve decko boji malem 2/3 detektivni knihy,to uz je moc. Me deti taky mivaji horecky, ale neotravuju s tim většinu casu kolegy v praci.
Asi uz je u me " prepattersonovano".


Marcik7
31.12.2022 5 z 5

Tato řada Ženského vyšetřovacího klubu je opravdu trochu méně o detektivce a více se probírají i osobní linky zúčastněných, ale podle mého to není na škodu. Jen s tím musí čtenář počítat...mně se to líbilo hodně! Mělo to spád i napětí, tak jak to má být.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dvanácté zlo v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených155x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených2x
v Knihotéce107x
v Chystám se číst33x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

krimi

Autoři knihy

James Patterson
americká, 1947
Maxine Paetro
americká, 1946