Žena s červeným zápisníkem přehled

Žena s červeným zápisníkem
https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/338475/mid_zena-s-cervenym-zapisnikem-o27-338475.png 4 183 183

Okouzlující a zamotaný příběh o tom, jak zvědavost téměř nepozorovaně promění pátrání po majitelce ukradené kabelky ve vášnivou lásku Bohémský knihkupec Laurent Letellier najde v jedné z pařížských ulic ukradenou dámskou kabelku. V kabelce nenajde nic, co by mu mohlo pomoct identifikovat její majitelku. Přesto cítí zejména poté, co si prohlédne obsah tašky, silné nutkání začít neznámou ženu hledat. Obzvlášť její červený zápisník v něm vzbudí zvědavost, která ho žene v pátrání dál, přestože nezná ani její jméno. Podaří se mu najít neznámou ženu mezi miliony Pařížanů?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , XYZ (ČR)
Originální název:

La femme au carnet rouge , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Žena s červeným zápisníkem. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (80)

Katy_vKnihách
13.01.2024 3 z 5

Tahle kniha mě osobně moc nesedla, ještě jsem v knize neviděla takto nevyužitý potenciál Paříže. Kdokoliv zasadí děj knihy do Paříže, udělá z ní další hlavní postavu. Tady ale žádné procházky městem nečekejte. Kniha plyne velmi rychle, za dvě hodinky budete mít dočteno. Kapitoly krátké, ale psaná forma mi vůbec nesedla. Psáno ve třetí osobě, nicméně bez přímé řeči? Hrozně mě to rušilo a celkově mi to čtení ztěžovalo. Čekala jsem trochu něco jiného, svoji Paříž jsem tam prostě neměla. Takže pro mě průměrná kniha ke které se nebudu vracet.

Ív688
30.08.2023 3 z 5

Právě dočteno, řekla bych ...líbila se mi, obyčejný příběh o náhodách, které vám změní život a křehkosti lidských jedinců, v momentě se život může obrátit tak, jak neočekáváte, téměř se mi zachtělo žít ve Francii..


medlovice
22.08.2023 5 z 5

To je tak nádherná , pozitivní a lidská kniha, že v ní chci žít. Prostě jsem toho horkého srpnového dne lehla a četla a snila. Nevěřila jsem, že tuto knihu napsal muž. Je to křehký příběh plný naděje a člověčiny , plný snů a poetiky , přátelské pomoci a solidarity, bez zbytečných vulgarit a dvojsmyslů , nikam se nespěchá , nevraždí , jen hledá .

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Žena s červeným zápisníkem v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených242x
ve Čtenářské výzvě63x
v Doporučených14x
v Knihotéce113x
v Chystám se číst73x
v Chci si koupit10x
v dalších seznamech3x

Štítky knihy

kočky láska Paříž

Autorovy další knížky

Antoine Laurain
francouzská, 1972
2016  78%Žena s červeným zápisníkem
2017  79%Prezidentův klobouk