Zdravé a šťastné dítě přehled

Zdravé a šťastné dítě https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/130826/zdrave-a-stastne-dite-130826.jpg 5 4 4

První tři roky života jsou kritickým obdobím, během něhož si děti vytvářejí důležité vazby. Správná stimulace může být zvláště účinná. Rodič se dozví vše, co potřebuje znát, aby vychoval z batolete osobnost: jak s ním mluvit, jak se vyhnout záchvatům vzteku, jak využít hru k rozvoji klíčových dovedností, kdy a jak začít dítěti číst, kdy učit cizí jazyk, co je doba strávená před televizí, jak dítě naučit zásady správného spánku. Kniha obsahuje užitečné tipy a rady z praxe i podpořené vědeckým výzkumem o úspěšném rodičovství.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zdravé a šťastné dítě. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

madem
12.07.2023 5 z 5

Oceňuji, že autorka probírá 12 důležitých témat, bez toho aby posuzovala. Nejdříve seznámí s tématem, dá možnosti, výzkumy a nechá rozhodnout rodiče.
Věnuje se znakování, kontaktu, výběru školky, ...

Petra186
13.08.2019 3 z 5

Na mě byla tato kniha zbytečně moc obsáhlá a jedno téma se rozebíralo moc dopodrobna a stále dokola, četla jsem lepší. Také mi nevyhovoval formát knihy.


martinakovarova
12.07.2017 5 z 5

Tuhle knihu by si měla přečíst každá maminka - nejlépe už v těhotenství. Přečetla jsem knih s podobným tématem více, ale tohle řadím mezi TOP! Naprosto souhlasím se vším.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zdravé a šťastné dítě v seznamech

v Přečtených6x
v Knihotéce5x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit2x