Zázraky v praxi přehled

Zázraky v praxi https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/243152/bmid_zazraky-v-praxi-Dwg-243152.jpg 4 6 6

Když Arielle Essexová zjistila, že má nádor na mozku, byla přesvědčena, že jí v léčbě pomůže, když se zbaví stresu, který v životě prožívá. Uplatněním praktické psychologie neurolingvistického programování zjistila, jak rozehnat vlastní „myšlenkový oblak“ a obnovit vnitřní klid. Zájem o nové vědecké výzkumy a objevování alternativních technik, léčebných metod, mysticismu a duchovních zásad jí pomohly sestavit strategii, která ukazuje, jak se můžete aktivně zapojit do procesu vlastního uzdravování. V této podnětné knize se autorka svěřuje čtenáři s vlastními pocity a postoji při setkání s těžkou situací. Protože si sama takovou krizí, prošla rozumí tomu, na co se lidé nejčastěji ptají: Jak mohu pomoci, aby se stal zázrak, když ho potřebuji? Jak se mi to mohlo stát a proč zrovna teď? Jak je možné, že k tomu přispělo mé myšlení? Jak mohu tento problém vyřešit a zbavit se ho hned? Jak je možné odpustit neodpustitelné a nechat to být? Jak se mohu uzdravit a zabránit tomu, aby se mi nemoc vrátila? V knize , kterou držíte v ruce, najdete nejenom odpovědi na všechny tyto otázky, ale uvidíte, jak je prakticky řešit. Arielle vás povede po vaší jedinečné cestě za uzdravením, k naplněnému životu ve svobodě. Naučíte se zkrátka, jak jít zázrakům naproti!... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: ekniha , Synergie
Originální název:

Practical Miracles


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zázraky v praxi. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

DYRKA98
06.09.2023 5 z 5

Úžasná kniha

hokaca
20.07.2020 3 z 5

Kniha není špatná. Čte se téměř sama. Jen nejsem ve stavu, kdy její učení potřebuji, tudíž mi nic moc nedává a myšlenky utíkají někam do daleka. Ale věřím, že pokud člověk potřebuje pomoci, tato kniha dokáže poradit.


zuzanarak
27.08.2018 4 z 5

Plno zajímavých myšlenek na jednom místě. Podle mého názoru vhodnější pro čtenáře, kteří se již nějakou dobu zabývají duchovním rozvojem a dokáží přijmout to, že naše myšlenky vytváří naší (osobní) realitu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zázraky v praxi v seznamech

v Přečtených6x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených2x
v Knihotéce4x
v Chystám se číst12x
v Chci si koupit5x