Zamilovaný vévoda přehled

Zamilovaný vévoda
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/113033/bmid_zamilovany-vevoda-15A-113033.jpg 4 54 54

Lynda, dcera vévody z Marlowe, se vrací ze studií v Paříži a nemá tušení, co ji doma čeká. Při nevinné procházce spadne do řeky a málem se utopí, ale na poslední chvíli ji zachrání mladý a pohledný vévoda z Buckingtonu, vyhlášený svůdník a sukničkář, kterého Lynda z duše nenávidí. Lyndina čest je v ohrožení a jediným východiskem z ošemetné situace je svatba s bohatým a arogantním vévodou. Lynda se svatbou souhlasí jen proto, aby zachránila svého otce, který se špatným hospodařením ocitl na mizině...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Duke Is Trapped , 1993


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zamilovaný vévoda. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

Kudík
25.01.2023 3 z 5

Nudná lady Lynda a zhýralý vévoda z Buckingtonu, to je ústřední dvojice tohoto dílka, kde není vše tak jednoduché a přímočaré. Lynda mě od své svatební noci příjemně překvapovala, bohužel to zazdil samotný závěr, který byl po celkem akční scéně přeslazený.

reader.007
07.02.2020 2 z 5

(SPOILER) Lady Lynda strávila po smrti matky nějaký čas ve škole a doma se ještě ani neohřeje a už je až po uši v maléru. Při procházce do lesa přehlédne rozvodněný potok a nešťastník, který ji z něj vytáhl, je vzápětí donucen napravit tuto kompromitující událost tím, že jí nabídne sňatek. Tatík a budoucí tchán si radostně a zištně mne ruce, jelikož se mu pomalu rozpadá střecha nad hlavou, jenže Lynda se raduje mnohem méně. Svého budoucího manžela totiž zná jen z vyprávění spolužačky, která jí ho vylíčila jako prostopášníka, jenž svedl její matku.

Tady Cartlandka popustila uzdu své umanutosti pro Řecko opravdu důkladně. Vlastně odhodila veškeré zábrany a vybavuji si jen málo jejích knih, které by s tím byly tak otravné. Dokonce ještě otravnější, než když spustila naplno svůj automat na cukrovou vatu.


NoelHudson
02.12.2017 4 z 5

Jedna dobrodružná svatební cesta, na které nalezli poklad - lásku.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zamilovaný vévoda v seznamech

v Přečtených94x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených7x
v Knihotéce72x
v Chystám se číst11x
v Chci si koupit1x
v dalších seznamech2x