Zajtra bude po všetkom / Zhodou okolností / Vražda kráľa Tutanchamóna / Flauty a stíhačky přehled

Zajtra bude po všetkom / Zhodou okolností / Vražda kráľa Tutanchamóna / Flauty a stíhačky https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/368275/bmid_najlepsie-svetove-citanie-zajtra-bu-Dfg-368275.JPG 4 19 19

1. Lee Child: Zajtra bude po všetkom - útočníkov možno ľahko rozoznať, keď viete, čo máte hľadať. Jack Reacher ako bývalý vojenský vyšetrovateľ tento zoznam znakov dobre pozná a všetky ich odhalí o druhej ráno v newyorskom metre u jednej zo spolucestujúcich. Čo však teraz s tým ? Má zasiahnuť ? Alebo si ju vari nemá všímať ? 2. Louise Shafferová: Zhodou okolností - Carrie svojej matke nikdy veľmi nerozumela a teraz, po jej pohrebe, si uvedomila, že ju vlastne ani nepoznala. Pri upratovaní jej bytu nájde výstrižky z novín, ktoré jej zvedavosť ešte viac vyburcujú. 3. James Patterson: Vražda kráľa Tutanchamóna -Tutanchamón zasadol na trón egyptských faraónov, keď mal iba deväť rokov. Od tej chvíle musel čeliť nenávisti a intrigám svojich radcov. Po desiatich rokoch vlády náhle zomrel a jeho meno bolo po celé tisícročia vymazané z egyptskej histórie. 4. Alexander McCall Smith: Flauty a stíhačky - Píše sa rok 1939 a La uteká z Londýna - nie však pred nemeckými bombami, ale pred spomienkami na nevydarené manželstvo. Pokoj dediny v grófstve Suffolk, kde sa usadí, má na ňu hojivé účinky. S postupom vojny si však La zmyslí urobiť niečo, čo dodá ľuďom duševnú vzpruhu, lebo vojna neničí iba životy na bojiskách. Založí preto amatérsky orchester.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Reader's Digest Výber (SK)
Originální název:

Gone Tomorrow / Serendipity / The Murder of King Tut / La's Orchestra Saves the World , 2009


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zajtra bude po všetkom / Zhodou okolností / Vražda kráľa Tutanchamóna / Flauty a stíhačky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

Luigi1
12.04.2023 5 z 5

U všech dílu jsem se dobře bavil

Dejnau
05.02.2023 4 z 5

1# Samotář, voják a tulák. To je Jack Reacher, který píše o rozdílných místech a lidech. Do poslední chvíle jsem netušila jak vše dopadne. Nezbývá než prohlásit..
,,Panečku, to byla parádní jízda.”


2# Carrie si svou matkou moc nerozuměla a postupně zjišťuje, že ji nejspíš možná vůbec neznala. Příběh, který vymyslel sám život.


3# Chlapecký král Tut a jeho záhadný život. Starověký Egypt mě okamžitě pohltil vším co jsem doposud nevěděla.


4# Suffolk je místo kam se Leva odstěhuje z Londýna. Seznámí se s místními lidmi a chlapci z letecké základny. I zde platí pravidlo, že hudba je lék na vše.


ZUZANA-123
01.04.2022 5 z 5

Flétny a spitfiry-nádherná knížka s krásným závĕrem,romantika s realitou ruku v ruce.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zajtra bude po všetkom / Zhodou okolností / Vražda kráľa Tutanchamóna / Flauty a stíhačky v seznamech

v Přečtených24x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce26x
v Chystám se číst6x
v Chci si koupit1x
v dalších seznamech1x