Zahrada jako mikrokosmos přehled

Zahrada jako mikrokosmos https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/323810/zahrada-jako-mikrokosmos-TMi-323810.jpg 5 21 21

Legenda je zpět — po deseti letech vychází aktualizovaná kultovní kniha předního světového znalce goetheanistické přírodovědy. Zahrada může být pro člověka nejen zdrojem potravin a místem odpočinku, ale i pramenem poznání.

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Eminent
Originální název:

Der Kosmos im Garten , 2003


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zahrada jako mikrokosmos. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

moni.ka
02.04.2024 5 z 5

Za mě “Bible" pravověrného organického zahradníka a každého, kdo to s přírodou myslí opravdu vážně. Všechno souvisí se vším. Naprosto super!

Alfonsie
31.07.2022 5 z 5

Pro ty z vás, co jsou v komentářích rozpačití, že mysleli, že téma bude více zahradnické: originál knihy se totiž jmenuje Vesmír v zahradě. A přesně o tom to téma je. Propojení kosmických vlivů a zahrady. Ego překladatele ovšem exhibovalo, takže český titul je mírně odlišný. A tím pak evokuje trošku jiný obsah.


Nelly
06.06.2020 5 z 5

Úžasná knížka, i pro mne, která je v zahradě spíše kozlem (ale obdivujícím a sklízejícím), než tím pracovitým zahradníkem. Kniha totiž není jen pro dříče s motykou. Je to holistický náhled na zahradu a navíc velmi čtivě a dobře napsán i pro ty, kdo nejsou kovaní v kosmologii, ekologii apod. Moc se mi líbila a určitě ji nebudu prodávat dál, zůstane v knihovně i pro další čtenáře. Pohladila a nasytila duši.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zahrada jako mikrokosmos v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených21x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce25x
v Chystám se číst36x
v Chci si koupit19x
v dalších seznamech4x