Záhada půlnoci přehled

Záhada půlnoci
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/348970/zahada-pulnoci-GN9-348970.jpg 3 1 1

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Záhada půlnoci. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

Gordonlord
18.04.2023 3 z 5

V Pevnosti vyšel článek, který Václava Jelínka popisuje jako českou literární obdobu filmového tvůrce Eda Wooda. Jakožto fanoušek pořádného "cringe" napříč uměleckými spektry jsem si tohle nemohl nechat ujít !

Od Jelínka je peklo někde něco sehnat, ale z výčtu knih na téhle Databázi se mi podařilo natrefit alespoň na "Záhadu Půlnoci".

Je to detektivka s docela fajn zápletkou - Otec vydědí svého syna a vyštve ho z města, aby mohl podlým vydíráním získat jeho snoubenku za ženu. Tu pak vězní ve svém zámku a bije ji důtkami. Poté, co ho syn navštíví, je zlořečený otec nalezen druhý den mrtev a pátrání po vrahovi začíná. S tím, že hlavním podezřelým je samozřejmě jeho syn.

Nakonec to takový cringe snad ani nebyl. Prostě jednochuchá , snad až céčková sešitová detektivka, kterých existuje na světě spousta. Trochu nablblé to bylo, ale nijak zvlášť. Vcelku zábava na pár minut. Kdyby byl autor grafoman, jako jiní idioti, kteří si myslí, že píšou epicky, dal bych tomu odpad. Ale bylo to velmi krátké - na pár minut čtení - a to je ideální časový úsek, kdy podobná krávovina dokáže nečekaně skvěle pobavit a čtenáře neotrávit. Jinak by to bylo na odpad.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Záhada půlnoci v seznamech

v Přečtených2x