Žádná setkání nejsou náhodná přehled

Žádná setkání nejsou náhodná https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/112376/zadna-setkani-nejsou-nahodna-112376.jpg 4 107 107

Tato kniha ukazuje rychlou a jednoduchou možnost, jak změnit naše životy a životy těch okolo nás prostřednictvím způsobu, jakým řešíme běžná denní setkání. Předkládá série jednoduchých nápadů, pohledů a cvičení, která pomohou čtenářům vidět opravdově sami sebe a druhé a jednat v souladu s tím. Dává reálnou naději na utvoření lepších mezilidských vztahů.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Žádná setkání nejsou náhodná. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (23)

Starmoon
27.05.2023 5 z 5

Žiadne stretnutie nie je náhodné; ani to moje s danou knihou. Presne niečo také som aktuálne potrebovala. Kniha ma dokázala v mnohom osloviť, upokojiť, inšpirovať; a veľmi rada by som po čase dopísala, že aj zmeniť. Bez ohľadu na to, že s autorom máme trochu iný svetonázorový základ (on zrejme pôsobí ako stúpenec New Age, ja som katolíčka), v tom hlavnom sa zhodneme.

Dielko, ku ktorému sa plánujem často vracať a mnohé myšlienky z neho si pripomínať.

Bytost na cestě
23.12.2022 5 z 5

Moudrá kniha, kterou jsem nepřečetla na jeden zátah, ale jednotlivá témata jsem nechávala působit a přemítala o nich. Moc moudrá kniha, ke které se určitě ještě vrátím. Dle názvu jsem původně očekávala něco jiného. Ale ta očekávání :) žádná setkání nejsou náhodná, všechna nás něco učí.


TerezaaBaarova
23.05.2022 2 z 5

Seberozvoj..když potřebuješ a jsi na to připraven, asi ti něco dá.
Je to taková malá rychlobružura, jak se vypořádat s něčím ne úplně lehkým... ale tyhle helpself knihy mám už za sebou, takže na to teď nahlížím jinak.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Žádná setkání nejsou náhodná v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených179x
ve Čtenářské výzvě16x
v Doporučených8x
v Knihotéce76x
v Chystám se číst86x
v Chci si koupit32x
v dalších seznamech1x