Z deníku lázeňského šviháka přehled

Z deníku lázeňského šviháka
https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/188709/bmid_z-deniku-lazenskeho-svihaka-188709.jpg 4 9 9

Neuvěřitelné příhody, veselé historky, zajímavá setkání… Tak by se dal ve stručnosti charakterizovat deník, v němž autor formou trefných postřehů glosuje každodenní lázeňské dění a s humorem sobě vlastním se vyrovnává s mnoha kuriózními situacemi, které během svého pobytu v lázních zažívá. Snad i proto, že se neváhá zasmát sám sobě a vzniklé problémy řeší s nadsázkou a životním nadhledem, si jeho texty, které v době svého vzniku vycházely jako blog, získaly mezi čtenáři takovou oblibu. Texty jsou doplněny ilustracemi předního českého karikaturisty Radovana Rakuse.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Z deníku lázeňského šviháka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

drakamena
02.08.2020 5 z 5

Naprosto skvělá kniha s humorem k popukání. Nejvíce se mi líbil zážitek s krocanem ve vaně a s opilcem pod oknem. Taky se mi líbily pojmy jako "fofrklacky" nebo "sešívačka (pro Moraváky konik)". Celou knihu jsem četla s úsměvem.

pikilo
06.11.2014 5 z 5

Jednohubka přečtená během pár hodin. Snad i proto, že autor neváhá zasmát se sám sobě a vzniklé problémy řeší s nadsázkou a životním nadhledem. Pan Šilar vložil do knihy velice vtipnou básničku, která mi připoměla problémy, kterými občas trpí můj děda :D. Je zábavná, doplněna o ilustraci předního českého karikaturisty Radovana Rakuse. Knihu mohu doporučit lidem všeho věku, starým, mladým i dětem. Pokud si chcete odpočinout a přečíst si nenáročnou knihu je švihákův deník ta pravá volba.

http://rubi-cubes.blogspot.cz/2014/11/z-deniku-lazenskeho-svihaka-miroslav.html


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Z deníku lázeňského šviháka v seznamech

v Přečtených9x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce1x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit2x