Markíz hľadá manželku přehled

Markíz hľadá manželku
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/499524/bmid_markiz-hlada-manzelku-Vl8-499524.jpg 4 69 69

Po románe Tri týždne do svadby vám ponúkame druhý diel skvostnej regentskej série z pera populárnej americkej spisovateľky Elly Quinnovej, v ktorom spoznáte ďalších členov rozvetvenej rodiny Worthingtonovcov a zaručene si ich obľúbite! Keď mala Dorothea Sternová debutovať v spoločnosti, jej matka si zlomila nohu a nemohla ju sprevádzať do Londýna. Našťastie manželka lorda Worthingtona Grace sa podujala, že sa o ňu postará, a tak Dotty prišla do mesta, kde ju s radosťou prijala jej najlepšia priateľka Charlotte, s ktorou sa odmalička tešili, že budú debutovať spolu. Hoci Dotty vyrastala na vidieku, je vnučka vojvodkyne Bristolovej a vychovali ju ako príslušníčku šľachty. A svojou krásou i duchaplnosťou očarí všetkých, no najmä Worthingtonovho bratanca Dominica, markíza Mertona. Po tom, čo Dominicovi zomrel otec a matka ochorela, vychovával ho prísny strýko a neustále mu zdôrazňoval, že si má plniť povinnosti a vyhýbať sa láske. No krásna Dotty má v sebe niečo, čomu mladý muž nevie odolať. Ak si ju chce získať, musí sa rozhodnúť: bude sa naďalej držať strýkových príkazov, alebo riskuje všetko kvôli žene, ktorá sa mu zdá dokonalá?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Slovenský spisovateľ
Originální název:

When a Marquis Chooses a Bride


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Markíz hľadá manželku. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (20)

kacenka6144
18.03.2024

Oproti prvnímu dílu je tady menší pokrok. Po pár knížkách ze současnosti jsem se opět vrátila k nějaké historické romanťárně a docela jsem si početla. Knížka má přijatelný počet stránek, neměla jsem pocit, že se děj táhne. A určitě se poohlédnu i po dalším díle této série.

zuzana2599
25.02.2024 4 z 5

Tak, Dominic, markýz z Mertonu, se konečně oženil ! Našel ženu svého srdce a to nebývá v nejvyšších aristokratických kruzích až tak časté ! I já jim přeji hodně lásky a štěstí ! I druhý díl této série se mi líbil, opět se jedná o skvělé čtení, jehož děj je propletený s hrdiny z dílu prvního, a to je moc příjemné a milé. Děj ani dialogy nenudí, sem tam je čtení okořeněno jemnou erotikou. S radostí a očekáváním se pustím do třetí části !


KarolinaFifth
14.07.2023 odpad!

Připadalo mi to dosti prostoduché.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Vychází Mrtvá zóna, Temný amulet a další knižní novinky (39. týden)

25.09.2022


Nalezení, Poslední hřebík a další knižní novinky (37. týden)

11.09.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Markíz hľadá manželku v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených95x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených2x
v Knihotéce121x
v Chystám se číst56x
v Chci si koupit20x
v dalších seznamech3x