Zlo přehled

Zlo https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/440903/bmid_zlo-IS5-440903.jpg 4 106 106

William Wisting série

< 14. díl >

Rozštvrtené telo mladého dievčaťa, ktoré objaví náhodný turista v lese, neveští nič dobré. Bola totiž zavraždená rovnakým spôsobom ako obete brutálneho sériového vraha Toma Kerra. Ten však sedí už štvrtý rok vo väzení. Zabil ju azda jeho pomocník, muž, ktorého nikdy nevypátrali a ktorého novinári nazvali Ten druhý? Približne v tom čase sa Kerr s policajnou eskortou vydávajú na polostrov Eftang, kde údajne zakopal jednu zo svojich obetí. Začína sa akcia, ktorá preverí fyzické aj psychické limity vyšetrovateľov – stane sa totiž to, čo sa nikdy stať nemalo. Ten druhý im uniká, pohráva sa s nimi a oni rýchlo nadobúdajú presvedčenie, že je azda ešte nebezpečnejší ako Kerr. Jeho jedinou motiváciou je zlo. Chce spôsobovať utrpenie a bude to robiť, kým ho nezastavia.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Premedia
Originální název:

Illvilje , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zlo. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (35)

nina3905
02.03.2024 5 z 5

Veľmi vydarená kniha, v ktorej je čitateľ v neustálom napätí a silne sympatizuje s hlavným hrdinom komisárom Wistingom. Po knihe som siahla až po zahliadnutí televízneho seriálu. Určite si prečítam ďalšie diely tejto série.

BohyněKuchyně
13.02.2024 5 z 5

Jediné, co mi vadí na knihách o komisaři Wistingovi je to, že nemůžu sehnat všechny předchozí díly. A to mě vždycky štve :-) Ale jinak nemůžu vytknout vůbec nic. Opět série nevyřešených případů. S Wistingem i v této knize spolupracuje jeho dcera, novinářka Line, která mi pěkně pije krev. Protože takhle nezodpovědné matky fakt nemám ráda :-) Kašle na svou dceru, kterou vychovává sama a řeší si jen svou práci. Ale zpět k případu. Odsouzený vězeň slíbí, že ukáže kam zakopal jednu ze svých obětí. Celý tým policistů se nechá pěkně nachytat a vrah uteče. Rozjíždí se pátrání, které samozřejmě nebudu jen tak rychle úspěšné. Mimo pátrání po vrahovi se pátrá po jeho spolupachateli, který je znám pod jednoduchou přezdívkou Komplic. Upřímně, netipla bych si, kdo to bude. Příběh mě směřoval ke zcela jinému pachateli. Bavilo moc!


Petronela16
10.02.2024 2 z 5

Kniha má celkom fajn odozvu, vlastne preto som si ju aj požičala, ale....Ale asi to bude tak, že štýl pisania mi takisto ako pri Jo Nesbo nesedi.Skratka a dobre, ja som sa "prekusala" knihou len silou vôle a sem- tam nejakou tou krvou, ale už tohoto autora viac asi nebudem skúšať.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Knižní novinky (45. týden)

07.11.2021


Knižní novinky (20. týden)

09.05.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zlo v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených142x
ve Čtenářské výzvě12x
v Doporučených7x
v Knihotéce117x
v Chystám se číst73x
v Chci si koupit18x
v dalších seznamech2x