William a Kate přehled

William a Kate https://www.databazeknih.cz/img/books/68_/68932/bmid_william-a-kate-AqQ-68932.jpg 4 37 37

Příběh oblíbeného britského páru — následníka trůnu prince Williama a Kate Middletonové — je velice často přirovnáván k romantické pohádce. Budoucí panovník se zamiloval do krásné dívky, která nepochází ze šlechtického rodu. Pohádkovost celého příběhu nemůže umocnit nic jiného než svatba.br Médii i obyčejnými Brity dlouho očekávaná událost má již své datum, je jím 29. duben 2011. Kniha zachycuje v chronologickém sledu životy obou protagonistů — od seznámení až po zásnuby. Krok za krokem sledujeme především jejich milostný příběh a společně strávené okamžiky, avšak kromě toho i studijní úspěchy, pracovní zkušenosti a "běžné" problémy médii ostře sledovaného páru. Nedílnou součást knihy tvoří přibližně 150 barevných fotografií, které zachycují Williama a Kate na slavnostních událostech i v každodenních okamžicích.... celý text

Literatura světová Literatura faktu
Vydáno: , Mladá fronta
Originální název:

Wlliam & Kate: A Royal Love Story , 2010


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize William a Kate. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (13)

Ana72154
13.06.2022 4 z 5

Kniha je velmi hezky napsaná.

LadyCotton
25.11.2020 3 z 5

Tuto knihu jsem četla dvakrát.
Poprvé když vyšla (někdy před svatbou K&W) a nyní teď. Kniha je moc pěkně graficky zpracovaná, obsahuje spousty pěkných fotek, kapitoly na sebe chronologicky (i logicky) navazují.
Text je čtivý (nepřišlo mi, že by tam byly nějaké extra výmysly) protože je psaný pro širší masy - jednoduchý, snadno srozumitelný, žádné zbytečné natahování. Což třeba kniha od Roberta Jobsona, na stejné téma, není.


kamila5406
14.07.2020 5 z 5

Pro lidi kteří mají rádi královskou rodinu doporučuji. Kniha je hezky napsaná, fotky taky hezký. Dávám 5* četla jsem to jen ze zvědavosti.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha William a Kate v seznamech

v Přečtených56x
ve Čtenářské výzvě2x
v Knihotéce15x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech2x