Will přehled

Will https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/529834/bmid_will-659e7496d7ef6.jpg 4 32 32

Jeden z celosvětově nejuznávanějších představitelů zábavního průmyslu naší doby se s námi rozhodl podělit o svůj životní příběh v inspirativní knize, v níž se vydává zpátky v čase a sleduje svou křivku životních lekcí až k místu, kde se setkávají vnější úspěch, vnitřní štěstí a lidské propojení. Will Smith se (celkem pochopitelně) domníval, že má v životě vyhráno: nejen že byl jeho úspěch naprosto nevídaný, ale navíc se celá jeho rodina pohybovala na špičce světa zábavy. Oni to však vnímali jinak: cítili se spíše jako hvězdné cvičené opičky v jeho cirkuse. Nonstop práce, ke které se tak úplně nezavázali. Ukázalo se, že z životních lekcí Willa Smithe to není zdaleka všechno. Tato životopisná kniha je výpovědí o cestě za sebepoznáním a obsáhlým důkazem toho, co můžete svou vůlí získat a co kvůli ní naopak můžete ztratit. Kniha byla napsána za přispění Marka Mansona, autora bestselleru Důmyslné umění, jak mít všechno u pr**dele. Will je příběh o tom, jak jeden člověk ovládl své vlastní emoce, napsaný způsobem, jenž může pomoct komukoli jinému dokázat totéž.... celý text

Literatura světová Biografie a memoáry
Vydáno: ekniha , Via
Originální název:

Will , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Will. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

Katy_vKnihách
19.05.2024 3 z 5

Autobiografie se hodnotí těžko, protože každý člověk si to chce napsat podle sebe. Je to jeho život a chce to mít sepsáno určitým stylem. Člověk to musí tak brát. Proto to budu hodnotit tak, jak se to četlo mě osobně.
Will se celkem rozepisuje a filozofuje, to knížce hodně neprospělo. Určitá témata probírá extrémně do hloubky (např. rap), a některá témata přejede na můj styl nesmírně rychle (herectví). Což mě celkem zklamalo. Vše ostatní doplňují rodinné vztahy, milostné vztahy a spoustu filozofování. Bez něj by knížka byla o čtvrtinu kratší, a myslím, že by to vůbec nevadilo. Do druhé poloviny knihy jsem se opravdu musela hecnout, abych ji dočetla. Pro mě slabší nadprůměr, protože jsem četla mnohem povedenější autobiografie. Nedozvěděla jsem se moc zákulisních perliček z natáčení, které mám na biografiích tak ráda, za to teď znám dost detailně Willovi myšlenkové pochody. Takže určitě, jestli ho máte rádi především jako člověka, bude vás to bavit. Pokud ho máte raději jako herce a jeho filmy obecně, možná budete mírně zklamáni. Za mě osobně 3,5 *.

Nikkiproch
15.04.2024 3 z 5

Kniha mě poměrně mile překvapila, jedná se o zajímavý vhled do duše a života slavné osobnosti. První polovina byla svižná, začátky kariéry zábavné a zajímavé. Druhá polovina se už přehoupla do filozofování a bilancování. Vysvětlení oscarové facky chybělo (kniha byla napsána rok předtím), tak možná vyjde i druhý díl. ;-)


iveta3689
18.02.2024 4 z 5

Na knize je vidět, že ji psal profesionální spisovatel. Bylo to příjemné a dobře se to četlo. Styl je takový, jak si Willa Smithe představuji. Některé situace jsou popsané hodně podrobně, něco méně, ale z knihy mám pocit, že obsáhla vše, co by měla.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Vychází Rod nebes a dechu, Pavouk a další knižní novinky (42. týden)

16.10.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Will v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených43x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených1x
v Knihotéce109x
v Chystám se číst43x
v Chci si koupit7x
v dalších seznamech5x

Štítky knihy

Hollywood herci

Autoři knihy

Will Smith
americká, 1968
Mark Manson
americká, 1984